ideja je priblizavanje instalacije i konfiguracije nekome tko o debianu ili linuxu opcenitno ne zna nista ili je pocetnik.
jel, za geekove postoji debian wiki, man stranice i lzs naljepnice by suko.
takodjer nece biti moguce pokriti sve situacije jer se to ne moze, tko zna kakav netko ima hardware...
ideja je na jednostavan i citljiv nacin objasniti nekome kako debian fukcionira (pogotovo u odnosu na ubuntu jer to moze biti zbunjujuce), gdje krenuti i kako uopce pristupiti rjesavanju nekog problema, plus napraviti par gotovih copy/paste rjesenja za problematku sa kojom se ljudi najcesce susrecu, to je vise manje ono sto je suko popisao.
pa bi se krenulo od instalacije za koju nisam ni siguran sa cim bi se krenulo jer sam zadnju put instalirao prilicno davno, dakle ako postoji installabilni live cd, onda sa tim.
iako mi se cini da sam negdje citao da gnome vise nece biti na prvom cd-u zbog nedostatka mjesta, o cemu isto treba razmisliti jer postoji mogucnost da se netko zboota bez mreze..
pa tko bi sudjelovao u pisanju neka digne dva prsta ne bi li podijelili teme i osmislili nekakvu kolaboraciju?

...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..