domi je napisao/la:
Mislim da je ovo sad kako treba ipak je samo 16 dana do final
Cek, znaci da nisi jutros triput instaliravo nanovo jer ti je krepalo? Nemoj me zezati
Jutros je bilo treći put od izlaska bete 1
Poslije instalacije treba mi 45 min da ga sredim skinem bokmark sa google-a
i vozim dalje ionako sve podatke držim na druga 2 hdd baš mi je gušt
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
evo ga radi, sada sam na njoj, puno brže radi nego prijašnja verzija (vidjet ćemo kako će bit kada flash instaliram)
evo korisna skripta što učitniti poslje instalacije http://www.webupd8.org/2010/04/ubuntu-1 ... pt-02.html
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka How to
Baš me zanima kakav će u konačnici ispast... Taman kad dođem u svoj rodni grad će doći finalna verzija pa ću testirati šta je novo, šta valja, a šta ne... Do sada nisam imao nekakva dobra iskustva (od verizije 7.10).
Iako me više zanima razvoj Gnome-a i GTK aplikacija (iako sam sada na KDE) također me zanima i Ubuntu (iako ga ne koristim dugo) - nekako su mi dragi jer sam upravo počeo s tim.
Sa svakim novim updateom ubuntu-a x botun mi se seli s 3 mjesta, pa na početak i sad open nazad. Osim toga, sve ostalo mi odlično radi. Malo sam imao problema dok nisan poštelao ovlasti za mountanje sekundarnog diska ali sad radi normalno.