gle, ljudi to ne zele, da li je lakse nauciti 7-8 komandi sa raznim switchevima da bi otpakirao razne arhive plus pisanje patha u navodnicima ako imas razmake u imenu filea ili je lakse to otvoriti sa archive managerom?jjj je napisao/la:
No ipak se nije teško složiti da je za onakvu operaciju moguće dobiti opipljive rezultate tj. izmjeriti vrijeme potrebno za obavljanje. Eh sad, kad to imamo na umu, teško mi je shvatiti zašto netko ne bi želio naučiti nešto novo, pogotovo kad mali napor može rezultirati velikim poboljšanjem. Oh well.
vecini ljudi je lakse ovo prvo bez obzira na gubljenje u brzini.
one koje to zanima ili im treba nesto vise ce se potruditi i nauciti.
to je otprilike dilema kao zasto je nebo plavo, ne bi li bile vise smirujuce da je zeleno, odnosno to je tako i nece se promijeniti iako je nesto drugo bolje..
mislim na to da se vidi kojim putem ide razvoj aplikacija/sucelja namijenjenih sirokim masama, a to je prvenstveno zbog odnosa ponude i potraznje.
a i sam se nekad lijen za terminal i klikam iako bez lazne skromnosti mogu reci da se solidno snalazim u terminalu.
pretpostavljam da ti nemas nikakav de? ako imas, i rest my case..
da, mogao bi, mogao bi i napraviti aliase na sve znakove na tipkovnici i napraviti environment varijable za sve pathove koje koristis i bio bi najbrzi, ali to je filozofija i zahtijeva puno rada i puno pamcenja, pricamo o nekom defaultnom stanju stvari.jjj je napisao/la: Pa da, tako i mišljah ali onda usporedba gubi na snazi - kad bi koristio samo Metacity (erm, GNOME još uvijek koristi Metacity, right?), više bi mogao klikati u Fluxboxu. A u prvom slučaju, nakon što dodaš panel, razne widgete, launchere, barove, itd. - ponovno možeš dušu ispustiti klikajući
plus ti widgeti i launchbarovi i djidje midje rijetko rade onak bas dobro.