Avast AntiVirus
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Avast AntiVirus
Nexuiz je zakon. Ako mu se sviđa quake/UT ovo će obožavat.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
vidit ćemo šta će mali sroljo reć XD
na dane je win-đikan, na dane inteligentan XD
na dane je win-đikan, na dane inteligentan XD
Imam dsl ali ne na routeru nego imam modem, a ovo za GNOME ili KDE moram provjerit koji je u uporabi jer nisam ništa od toga instalirao niti prčkao..shrike je napisao/la:firewall ti treba i na linuxu, ali preporučam ti da uključiš onaj na routeru ako imaš DSL. guarddog za KDE ili firestarter za GNOME su super stvari
Ili to Ubuntu sam napravi pri intsalaciji da ti ubaci Gnoe ili Kde,?
http://wiki.open.hr/index.php/O_Linuxu# ... .C4.8DeljeStarter je napisao/la:...a ovo za GNOME ili KDE moram provjerit koji je u uporabi jer nisam ništa od toga instalirao niti prčkao..
Ili to Ubuntu sam napravi pri intsalaciji da ti ubaci Gnoe ili Kde,?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- glaskoncILLa
iz pouzdanog izvora i postoje, cak imas manuale na netu kako napisati jedan, ali ih je manje od 100 poznatih sto je prilicno manja brojka od nekoliko milijardi za windowse.Suko je napisao/la: EDIT:Navodno da je netko čuo od svog susjeda kojem je rekla sestra od čovjeka koji s njim radi, a koja je to čula iz pouzdanog izvora da navodno postoje virusi za Linux i koji evo samo što nisu počeli sa širenjem i zarazom. Al' za sada se to još nije dogodilo.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
a jadan li ti je onaj koji za Linux viruse piše... ko da krade od Caritasa XD
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Znam, znam da postoje.glaskoncILLa je napisao/la:
iz pouzdanog izvora i postoje, cak imas manuale na netu kako napisati jedan, ali ih je manje od 100 poznatih sto je prilicno manja brojka od nekoliko milijardi za windowse.
Bila je jednom čak i rasprava tu o jednom takvom manualu.
Ali, očito da su za sada virusi na Linuxu samo zanimljivost. Ne znam koliko moraš biti nesretan da dobiješ jedan.
Ja sam avast ukolino, a sad kako bilo da bilo.. Recite samo jel o.k što sam ga ulonio sa " Computer Janitor" ili je još negdje ostao u kompu?
Kasnije sam našao " Synaptic Pacage Manager" gdje isto može se izvršit instalacija i uninstall..
Kasnije sam našao " Synaptic Pacage Manager" gdje isto može se izvršit instalacija i uninstall..
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ajde lijepo pročitaj u Wikiju: Instalacija i deinstalacija programa.
Za Ubuntu.
Inače je Synaptic program s kojim to radiš. On će ti ukloniti program kako treba.
Ne znam kako je s tim Janitorom.
Za Ubuntu.
Inače je Synaptic program s kojim to radiš. On će ti ukloniti program kako treba.
Ne znam kako je s tim Janitorom.
u konačnici zapravo posao rade dselect i dpkg, a ne ni synaptic, ni janitor ni aptitude ni apt-get.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!