Avast AntiVirus

Rasprave u vezi Linux aplikacija.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: Avast AntiVirus

Post Postao/la shrike »

Nexuiz je zakon. Ako mu se sviđa quake/UT ovo će obožavat.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shicy
Spol: M

Post Postao/la shicy »

vidit ćemo šta će mali sroljo reć XD
na dane je win-đikan, na dane inteligentan XD
Starter

Post Postao/la Starter »

shrike je napisao/la:firewall ti treba i na linuxu, ali preporučam ti da uključiš onaj na routeru ako imaš DSL. guarddog za KDE ili firestarter za GNOME su super stvari
Imam dsl ali ne na routeru nego imam modem, a ovo za GNOME ili KDE moram provjerit koji je u uporabi jer nisam ništa od toga instalirao niti prčkao..
Ili to Ubuntu sam napravi pri intsalaciji da ti ubaci Gnoe ili Kde,?
zole052

Post Postao/la zole052 »

Starter je napisao/la:...a ovo za GNOME ili KDE moram provjerit koji je u uporabi jer nisam ništa od toga instalirao niti prčkao..
Ili to Ubuntu sam napravi pri intsalaciji da ti ubaci Gnoe ili Kde,?
http://wiki.open.hr/index.php/O_Linuxu# ... .C4.8Delje
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

Suko je napisao/la: EDIT:Navodno da je netko čuo od svog susjeda kojem je rekla sestra od čovjeka koji s njim radi, a koja je to čula iz pouzdanog izvora da navodno postoje virusi za Linux i koji evo samo što nisu počeli sa širenjem i zarazom. Al' za sada se to još nije dogodilo. :mrgreen:
iz pouzdanog izvora i postoje, cak imas manuale na netu kako napisati jedan, ali ih je manje od 100 poznatih sto je prilicno manja brojka od nekoliko milijardi za windowse. :)
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
shicy

Post Postao/la shicy »

a jadan li ti je onaj koji za Linux viruse piše... ko da krade od Caritasa XD
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

glaskoncILLa je napisao/la:
iz pouzdanog izvora i postoje, cak imas manuale na netu kako napisati jedan, ali ih je manje od 100 poznatih sto je prilicno manja brojka od nekoliko milijardi za windowse. :)
Znam, znam da postoje.
Bila je jednom čak i rasprava tu o jednom takvom manualu.
Ali, očito da su za sada virusi na Linuxu samo zanimljivost. Ne znam koliko moraš biti nesretan da dobiješ jedan.
Starter

Post Postao/la Starter »

Ja sam avast ukolino, a sad kako bilo da bilo.. Recite samo jel o.k što sam ga ulonio sa " Computer Janitor" ili je još negdje ostao u kompu?
Kasnije sam našao " Synaptic Pacage Manager" gdje isto može se izvršit instalacija i uninstall..
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Ajde lijepo pročitaj u Wikiju: Instalacija i deinstalacija programa.
Za Ubuntu.
Inače je Synaptic program s kojim to radiš. On će ti ukloniti program kako treba.
Ne znam kako je s tim Janitorom.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

u konačnici zapravo posao rade dselect i dpkg, a ne ni synaptic, ni janitor ni aptitude ni apt-get.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori