Linux volim zato što...

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

hayt
Spol: M

Re: Linux volim zato što...

Post Postao/la hayt »

Prvi razlog: besplatan.
Drugi razlog: braca i sestre ne znaju radit na njemu. Dakle, nema prčkanja na mom kompu dok me nema.

@tuxi: Čuj drugi put kad vidis da ti ne ide, otiđi po pivu odmah, naspavaj se ili iziđi s curom van. Uglavnom, odvoji se od kompa. Ne brini mozak ce i dalje radit. I, kad se vratis sve ce biti gotovo u triput kracem vremenu!
tuxi

Post Postao/la tuxi »

hayt je napisao/la:Drugi razlog: braca i sestre ne znaju radit na njemu. Dakle, nema prčkanja na mom kompu dok me nema.
Hehe :twisted: :twisted:
hayt je napisao/la:@tuxi: Čuj drugi put kad vidis da ti ne ide, otiđi po pivu odmah, naspavaj se ili iziđi s curom van. Uglavnom, odvoji se od kompa. Ne brini mozak ce i dalje radit. I, kad se vratis sve ce biti gotovo u triput kracem vremenu!
A ne znam... teshko onda samnom.... onda se skroz uvalim u to, total isključim cijeli svijet.... :ugeek: :mrgreen: :mrgreen:
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

tuxi je napisao/la:
hayt je napisao/la:Drugi razlog: braca i sestre ne znaju radit na njemu. Dakle, nema prčkanja na mom kompu dok me nema.
Hehe :twisted: :twisted:
hayt je napisao/la:@tuxi: Čuj drugi put kad vidis da ti ne ide, otiđi po pivu odmah, naspavaj se ili iziđi s curom van. Uglavnom, odvoji se od kompa. Ne brini mozak ce i dalje radit. I, kad se vratis sve ce biti gotovo u triput kracem vremenu!
A ne znam... teshko onda samnom.... onda se skroz uvalim u to, total isključim cijeli svijet.... :ugeek: :mrgreen: :mrgreen:
Znam, ne pričaj mi, ali Hayt je fakat u pravu :)

U vremenima kada sam piskarao kojekakve programčiće i kada mi nikako nije dolazila ideja za neki algoritam, jednostavno sam se prisilio pozvati frenda na pivu i drugi dan sve se rješavalo gotovo trenutno. Da sam se znao zapitati: Pa kako mi to ranije nije sjevnulo. Osim toga, odomoren mozak napisat će čišći i kraći kod od umornoga, koji će samo sve dodatno zakomplicirati....
tuxi

Post Postao/la tuxi »

Pa ajde, probacu idući put. Al će biti jako jako jako teško :mrgreen:
dalibor.klobucaric
Kontakt:

Post Postao/la dalibor.klobucaric »

... Volim učiti i istaživati....
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan »

... je poseban, nema virusa (koristim se XP-om 6-7 mjeseci bez antivirusnog, ne skidam crackove, ne posjecujem XXX stranice i ostale sumnjive, a upo mi je neki virus. Pa pobogu, nemrem se sa IE7 prijavit u GMail, upišem li nešto krivo u adress bar, otvara neki fast browser search.com koji ima virusa itd...), sviđa mi se ideja OpenSource, vecina programa je besplatna, sam kontroliram sustav, nema dosadnih velikih crvenih X-prozora kao u Windowsima kada nešto nije u redu (uključujuci i onaj odvratan zvuk), ne naređuje mene OS, nego ja njemu, nakon cjelodnevnog pisanja referata se ne zruši itd...

@hayt ili @tuxi, kad ja nešto radim sa elektronikom, uvijek navečer radim jel mi onda mozak bolje radi, neznam zašto? ali ne prekasno - neki dan sam lemio do pola 3 i onda dalje mi se toliko spavalo da nisam mogao dovršiti do kraja. Sutradan, kada nisam ni nacrtao na papir što sam mislio napraviti, napravio sam nešto krivo :D Sva sreca, ništa se nije skurilo, kao prije 3 godine kada sam prvi put u životu radio neku shemu - el. treptralo (nisam tada ni znao pločice radit, a nit kupiovo nisam) pa sam krivo spojio polalitet kondenzatora i tranzistora. Više mi se to ne događa :lol:
Ja jako teško zaspim - ako nisam pretjerano umoran, treba mi i do 45 minuta, a nekad se znam necega sjetiti i onda brzo lemiica u ruke i radi :mrgreen: . Uvijek prije spavanja razmišljam kako bi nešto mogao realizirati, itd...
ASUS Eee PC Linux Xandros user.
Svijet-Multimedije.Net --> otvaranje uskoro!
Neka svi koriste besplatne altenative, Linux zauvijek!
tuxi

Post Postao/la tuxi »

Nebi sad opet neku dugu raspravu. Ima virusa, al nis bitno. Pa se može reći da 'kao ni nema'. Hehe imaš i ti onda o čemu sanjat. Ma sad već kod mene zavisi od raspoloženja. Ako ga imam sve mi ide, ako ne onda ništa. I tako mogu nes raditi i cijeli dan.
Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan »

tuxi je napisao/la:Nebi sad opet neku dugu raspravu. Ima virusa, al nis bitno. Pa se može reći da 'kao ni nema'. Hehe imaš i ti onda o čemu sanjat. Ma sad već kod mene zavisi od raspoloženja. Ako ga imam sve mi ide, ako ne onda ništa. I tako mogu nes raditi i cijeli dan.
Znam da ima virsa, ali nisu ni toliko opasni, niti ih toliko ima ko za xp.

meni opcenito je vecer pametnija od jutra (i dana). Jednostavno, kao da po danu ne razmišljam logicki, a navecer mi sve ide glatko, i sve super radi.
Ali im nekih dana kad je drugacije, ali ovo je vecinu puta.
ASUS Eee PC Linux Xandros user.
Svijet-Multimedije.Net --> otvaranje uskoro!
Neka svi koriste besplatne altenative, Linux zauvijek!
tuxi

Post Postao/la tuxi »

Pa da, samo sam reko da nebude krvi mišljenje o tome.

Nismo isti :udri hehe.
zlatkoA

Post Postao/la zlatkoA »

Jednostavno zato što je drukčiji :D
I am the one and only....
Odgovori