loše
lik je izgledao ko da ga je neko puškom natjerao da se pojavi pred kamerom, bar se malo nasmješi, neče te niko ugrist
znam, znam, ko zna kako bi ja izgledao da se pojavim pred kamerom, ali se zato pošalje lik koji se ne boji da će ga netko ugrist, ili ženu, jbg. činjenica je da sise i guzica prodaje sve!
ono šta je reko između mucanja je bilo toliko nabacano i sa takvim izrazima koje večina nije čula niti ih razumije, a to je ciljana skupina
npr.
"odakle skinuti linux? pa to radi cannonical i tamo se skine distribucija" (ne citiram neg onak po sječanju) - kakav sada canonnical, zar to ne radi zajednica, i šta je to distribucija - reci ljudima: dođi na stranicu
http://www.linuxzasve.com i tamo ćeš sve saznati!
"gnu nije linux" - kakav sad gnu, zar nije pingvin - inace ja znam o cem se radi ali nisam uopće skužio koja je bila misao, poanta te izjave
"ovo je gnome ima i kde" - kao što vidite linux ne mora izgledati uvijek jednako, to su upravitelji desktopima (ili tak nešto) koji se zovu gnome i kde, ima ih još, ali ova dva su najzastupljeniji, naravno njih se ne bira samo po izgledu, npr. gnome je za sabija računala, a kde je za malo jača, ima tu još dosta razlika ali za početnike sada je to jadno od bitnijih.
"windows se stalno ruši, pun je virusa..." - sistem je stabilan koliko je pametan korisnik - nemoj blatiti nekoga da bi onda ti ispao bolji
"otvoreni programi, otvoreni operacijski sustav, to je napravila zajednica ljudi iz cijeloga svjeta" - meni zvuci kao neka sekta - to rade entuzijasti i zaljubljenici u računala koji vjeruju u bolje sutra i htjeli su plodove svga znanja podijeliti sa ostatkom svijeta, i da sav taj software je slobodan za korištenje i u poslovnom okruženju kao i za po doma, to je slobodan software koje je i besplatan!
sad, ovaj moj post se može shvatiti kao pljuvanje li kao realnu kritiku, meni tak svejedno
inače kada se nešta novo objašnjava nekome, a pogotovo hrpi ljudi onda se mora objašnjavati kao maloj djeci "tako da te ceo svet razume"