To mi je navika, ne mogu bez toga. OCD.
Kao sto BD kazu: i ne mogu bez toga, opet, lijepo je bilo te godine ...
Dedoimedo
Dobro dosli, bolje vas nasli
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- Dedoimedo
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Dobro dosli, bolje vas nasli
Znanje imanje: http://www.dedoimedo.com
- audiosl4ve
dobro nam dosel 
Oh,
Dedoimedo!
Dobro došao, no to su ti već ionako zaželjeli. Ja ti želim više druženja ovdje kod nas.
Dobre su ti recenzije onoga što pročitam kod tebe na site-u, a čini mi se da su nam Linux ukusi prilično slični. Bar po SolydXK recenziji i još ponekima.
LZS od prvog dana ovdje prikuplja regionalni trust mozgova koji znaju što s tim mozgom i učiniti, a ne samo se držati "sistemaškog frkanja nosom".
Eto, ako imaš kakvih problema s Linuxom, samo pitaj - mi pomažemo!
P.S. Kad vidim ekipu koja je počela sa ZX Spectrumom i C64, i koja zna Pascal, srce mi poskoči od sreće!
To su bili dani dobrih programera...
Dedoimedo!
Dobro došao, no to su ti već ionako zaželjeli. Ja ti želim više druženja ovdje kod nas.
Dobre su ti recenzije onoga što pročitam kod tebe na site-u, a čini mi se da su nam Linux ukusi prilično slični. Bar po SolydXK recenziji i još ponekima.
LZS od prvog dana ovdje prikuplja regionalni trust mozgova koji znaju što s tim mozgom i učiniti, a ne samo se držati "sistemaškog frkanja nosom".
Eto, ako imaš kakvih problema s Linuxom, samo pitaj - mi pomažemo!
P.S. Kad vidim ekipu koja je počela sa ZX Spectrumom i C64, i koja zna Pascal, srce mi poskoči od sreće!
To su bili dani dobrih programera...
- holden
Veliki fan, redovno čitam tvoj sajt. Vilkomen.
Ali da mi sisu potpišeš, nećeš

Ali da mi sisu potpišeš, nećeš
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
-
midzan21
- Kontakt:
Dedoimedo - jedan od portala na koje svraćam svakih tjedan dana da vidim što ima nova.
Uglavnom , WELCOME i uživaj ovdje
Uglavnom , WELCOME i uživaj ovdje
Why to pay* for M$ OS when you can get everything for free on Linux.
*"Pay" via college and MSDNAA or "pay" via TPB
*"Pay" via college and MSDNAA or "pay" via TPB