Canonical zaključava Ubuntu repoe i utjecaj na Mint
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: LMDE i Debian, korak do sna
@shrike - Haha, dobar tek! 
Re: Cannonical zaključava Ubuntu repoe i utjecaj na Mint
Tema je podijeljena i prebačena na ubuntu jer tu ima više smisla. Navodno je uskoro gotovoa klopa pa ono... imate još malo fore dok sam još koherentan za žalbe
:D:D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
Krivo si napisao Canonical u naslovu teme. 
Slažem se sa @Abzeenth, krivo si napisao Canonical u naslovu teme!Abzeenth je napisao/la:Krivo si napisao Canonical u naslovu teme.
Re: Canonical zaključava Ubuntu repoe i utjecaj na Mint
Šteta. Ja sam se već htio napokon u nečemu složiti s Abzeenthiweb je napisao/la:Evo, ja sam popravio
Dok radi, ne diraj!
(If it ain't broken, don't fix it)
Složi se oko toga da je naslov bio krivo napisan 
- Abzeenth
- Site Admin
Ma ne. Zabavnije je kad se ne slažemo.iStop je napisao/la:Šteta. Ja sam se već htio napokon u nečemu složiti s Abzeenthiweb je napisao/la:Evo, ja sam popravio
Re: LMDE i Debian, korak do sna
zole052 je napisao/la:
ne volim nabrijane ljude u bilo cemu tako da se uvjek osjecam da treba iz zaje*ancije baciti malo kontre pa ako se covjek uzivi u pricu nakon toga onda se da nesto zakljuciti![]()
Dok radi, ne diraj!
Abzeenth je napisao/la:Ma ne. Zabavnije je kad se ne slažemo.iStop je napisao/la:Šteta. Ja sam se već htio napokon u nečemu složiti s Abzeenthiweb je napisao/la:Evo, ja sam popravio![]()
(Čuvao sam ovu jubilarnu, 100-tu poruku za Glazbu, ali eto...)
Dok radi, ne diraj!