čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Markec
- Spol: M
Re: čavrljanje
evo ja nasao link http://www.zakon.hr/z/327/Zakon-o-slu%C ... e-HrvatskeLutherus je napisao/la:Ajde stavi taj pravilnik ovdje da ga proučimo. I mi bismo se malo informirali o vojsci.
no načitat čete se kad nadete ono sto vas zanima
@calisto053

U svijetu se to zove ( društveno-humanističke znanosti) soft science.Ima zato razloga.S druge strane, prirodnjaci samo vlastite predmete vide kao znanost, dok su sve ostalo društveno-humanističke "discipline"..
Nema veće religije od istine!
-
Lutherus
Netrebaš se načitati. Ljepo piše da mora imati i adekvatnu civilnu izobrazbu dakle najmanje 4 tehničku školu uz vojnu dok sa trogodišnjom neće napredovati. Tuđmanovo vrijeme činova je prošlo.Markec je napisao/la:evo ja nasao link http://www.zakon.hr/z/327/Zakon-o-slu%C ... e-HrvatskeLutherus je napisao/la:Ajde stavi taj pravilnik ovdje da ga proučimo. I mi bismo se malo informirali o vojsci.
no načitat čete se kad nadete ono sto vas zanima
- calisto053
- Moderator
@ dupin - blažene naše kabinetske znanosti!
Frendica mi studira biologiju na PMF-u u Zg. Za istraživanja skuplja orangutanovu mokraću, drekove i slične gadarije.....
Frendica mi studira biologiju na PMF-u u Zg. Za istraživanja skuplja orangutanovu mokraću, drekove i slične gadarije.....
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
-
Lutherus
a bez gadarija i gadosti nemaju ni humanističke discipline smisla.calisto053 je napisao/la:@ dupin - blažene naše kabinetske znanosti!
-
The Acacia Strain
nikad nisam bio s tim hrvatskim na "ti"...
kako da prevedem/objasnim ekipi termine unutar CMS-a: Body, Favicon, Captcha, Main Body... :/
kako da prevedem/objasnim ekipi termine unutar CMS-a: Body, Favicon, Captcha, Main Body... :/
- retsam
Neki termini se jednostavno ne bi trebali prevoditi, a još manje "kroatizirati" u neke naše predložke, ali ako već hoćeš prevoditi mislim da bi sliedeće bio prihvatljiv prievod: tielo, sličica, slikovna autentifikacia, glavno tielo (dio).The Acacia Strain je napisao/la:nikad nisam bio s tim hrvatskim na "ti"...
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
-
The Acacia Strain
heh, slazem se itekako s tobom, al eto, isto tako sam i ja preveo, samo sto sam favicon ostavio kako jeretsam je napisao/la:Neki termini se jednostavno ne bi trebali prevoditi, a još manje "kroatizirati" u neke naše predložke, ali ako već hoćeš prevoditi mislim da bi sliedeće bio prihvatljiv prievod: tielo, sličica, slikovna autentifikacia, glavno tielo (dio).The Acacia Strain je napisao/la:nikad nisam bio s tim hrvatskim na "ti"...
Da budem malo grammar nazi
tijelo a ne tielo!!!
Isto se slazem s tobom.
tijelo a ne tielo!!!
Isto se slazem s tobom.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.