To je rijetko viđena i čuvena glupost.Na kraju se ne bi znalo ništa od navedenog.Što se tiče uzroka propadanja školstva,mislim da je veća krivnja roditelja nego učenika.Umjesto da surađuju sa profesorima koji upozoravaju na eventualne propuste (pouštanje u učenju,izostanci.itd...) oni sada dolaze u školu opravdavati svoju djecu.Pa nisu djeca luda da to neće iskoristiti.Inače,mislim da učenik ima pravo na školovanje i tu otprilike trebaju završavati njegova prava.Ovako su profesori u inferiornom položaju a svi ih prozivaju.Ljudi,budimo realni.Neće vam nitko odgojiti djecu umjesto vas.Shicy je napisao/la:ista prava kao i profesori?? čuj, nedavno je mudri filozofski fakultet predložio da se ukinu fizika, biologija i kemija i da se to sve skupa nazove "prirodoslovlje" i da se svi profesori moraju školovat na filozofskim fakultetima...
ja im samo mogu reć: "nećete, razbojnici!!!"
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Nema veće religije od istine!
-
Lutherus
Shicy je napisao/la:ista prava kao i profesori?? čuj, nedavno je mudri filozofski fakultet predložio da se ukinu fizika, biologija i kemija i da se to sve skupa nazove "prirodoslovlje" i da se svi profesori moraju školovat na filozofskim fakultetima...
wtf??!!! koj kur** je pak njima??
a kaj se tiće neodgojenih mulaca i njihovih sranja, vojna pedagogija.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Da, ali na žalost nema više ni vojnog roka za klince koji su za 14 mjeseci postajali ljudi. Koliko god je to bilo loše, bilo je i dobro.Lutherus je napisao/la:a kaj se tiće neodgojenih mulaca i njihovih sranja, vojna pedagogija.
Kad sam bio u vojsci sve mi je to izgledalo glupo i bez logike. Ali naučio sam popeglati košulju ako sam htio izaći u grad. I još puno stvari sam naučio...
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Cooleech
- Moderator
Vojska je učila redu, ponajprije u osobnoj higijeni i odgovornosti/obvezama. Većina današnjih mulca su neotesanci koji se ponašaju kao da im nitko ne može ništa jer uvijek je tu "mamina skuta". -.- Nemaju odgovornosti niti osjećaja obveze. Osim što se znaju opijat, drogirat, krast, prebijat, psovat na tisuće raznoraznih, a opet istovjetnih načina (jer su preglupi da osmisle originalniju psovku), ne znaju ni za empatiju niti bilo što drugo što je normalno i ljudski. Zato imamo likove koji ubijaju ili muče životinje poput mačaka i pasa
, a što rade starijima i pametnijima od njih samih ne treba niti spominjat.
Vojska je itekako imala svrhe i smisla!
Vojska je itekako imala svrhe i smisla!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- glaskoncILLa
kakvom redu, nisam primjetio da se bilo tko iz vojske vratio bolji nego sto je, oni koji se nisu prali, nisu se prali ni u vojsci.
jedino sto sam naucio je da zakon omogucava ptsp-ovcu koji misli da ima pravo izivljavati se na drugim ljudima zato jer je bio u ratu da zbilja ima to pravo.
i pusiti travu na svakodnevnoj bazi ne bi li zaboravio gdje se uopce nalazim.
po meni je to izgubljenih n mjeseci zivota, tko zeli biti vojsnik, neka to bude, ostali, idite s mirom.
jedino sto sam naucio je da zakon omogucava ptsp-ovcu koji misli da ima pravo izivljavati se na drugim ljudima zato jer je bio u ratu da zbilja ima to pravo.
i pusiti travu na svakodnevnoj bazi ne bi li zaboravio gdje se uopce nalazim.
po meni je to izgubljenih n mjeseci zivota, tko zeli biti vojsnik, neka to bude, ostali, idite s mirom.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
da da, bio je neki bunt po fakultetima ima godinu, dvi...ne znam kako stvari sad stoje, ali nadam se da ne stoje povoljno po tu gamad...Lutherus je napisao/la:Shicy je napisao/la:ista prava kao i profesori?? čuj, nedavno je mudri filozofski fakultet predložio da se ukinu fizika, biologija i kemija i da se to sve skupa nazove "prirodoslovlje" i da se svi profesori moraju školovat na filozofskim fakultetima...
wtf??!!! koj kur** je pak njima??
a kaj se tiće neodgojenih mulaca i njihovih sranja, vojna pedagogija.
a šta se dice tiče, apsolutna je krivnja (ili zasluga) roditelja...dok sam ja iša u školu, profesor bi reka "neka ti dođe mama/tata u školu" i onda bi se ti prisra i molija profu da ih ne zove jer će te ubit k'o zeca kad im to rečeš...a danas učenik kaže "doć će tata u školu" pa profa moli učenika da ga ne zove jer će ga ubit k'o zeca...
- calisto053
- Moderator
@ shicy - to je idiotizam! to može reć samo osoba koja ne poznaje prirodne znanosti (matmatika, fizika, kemija, biologija i sve što proizlazi iz njih) i njihovu svrhu. To je ta mržnja i nerazumjevanje između prorodnjaka i društvenjaka. S druge strane, prirodnjaci samo vlastite predmete vide kao znanost, dok su sve ostalo društveno-humanističke "discipline"....Da se čovjeku digne kosa na glavi!
@ Abzeeth - frendica mi radi u školi stranih jezika. Dijelom si nastavnik, a dijelom birokrat. Dobro je ako te šef ne tlači. Cura mi radi u pripizdini ala Črnkovci pa znam. Posao skoro pa idealan, skoro da i nema stresa. Klinci neusporedivo bolji u odnosu na one u gradu
Bit vojske je da te nauči da se brineš sam za sebe i da nisi najpametniji na svijetu, zato je to najbolja životna škola. Nisam bio, al sam prošao nešto drugo. Dijelom mi je žao - htio bih slušat teorijske predmete i naučit baratat bojevim oružjem
@ Abzeeth - frendica mi radi u školi stranih jezika. Dijelom si nastavnik, a dijelom birokrat. Dobro je ako te šef ne tlači. Cura mi radi u pripizdini ala Črnkovci pa znam. Posao skoro pa idealan, skoro da i nema stresa. Klinci neusporedivo bolji u odnosu na one u gradu
Bit vojske je da te nauči da se brineš sam za sebe i da nisi najpametniji na svijetu, zato je to najbolja životna škola. Nisam bio, al sam prošao nešto drugo. Dijelom mi je žao - htio bih slušat teorijske predmete i naučit baratat bojevim oružjem
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
ja sam radio u Vrgorcu nekih mjesec ipo dana. tamo su djeca kao i svugdje drugo...imaš pristojne djece, imaš manje pristojne, neki glumataju, neki ne...ali su neusporedivo bolje odgojeni...takvi ne rade sr*nja po školi, ta te dica neće omalovažavat, neće ti nitko prijetit...to šta je netko od njih malo živahniji, nije problem...
u tom Vrgorcu sam doživio najljepši trenutak u "karijeri"...trenutak koji mi je dao dodatnu snagu i koji mi je potvrdio da sam dobro izabrao profesiju
u tom Vrgorcu sam doživio najljepši trenutak u "karijeri"...trenutak koji mi je dao dodatnu snagu i koji mi je potvrdio da sam dobro izabrao profesiju
- calisto053
- Moderator
Shicy je napisao/la:ja sam radio u Vrgorcu nekih mjesec ipo dana. tamo su djeca kao i svugdje drugo...imaš pristojne djece, imaš manje pristojne, neki glumataju, neki ne...ali su neusporedivo bolje odgojeni...takvi ne rade sr*nja po školi, ta te dica neće omalovažavat, neće ti nitko prijetit...to šta je netko od njih malo živahniji, nije problem...
Razina stresa i frustracije je neusporedivo manja u odnosu na neki veći grad, a klinci su puno mirniji. Ako netko i radi probleme, to su uglavnom obiteljski problemi. Mislim da bi bilo idealno raditi za stalno u nekom manjem mjestu/selu

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
-
The Acacia Strain
mislim da je vrijeme da pocnem gledat neke low budget laptope, jer ova mrcina sve vise i vise zastajkuje :/ sad neznam jel pametnije u ovo doba kupit lap ili desktop neki, posto imam i brata koji voli igre drobit, pa je eto tako i ovog MSI uspio nakon HP rastimat