KDE SC 4.10
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: KDE SC 4.10
Pardon, ja kontal da je to zaostali addon za FF 4.0 betu 
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
sumski je napisao/la:Pardon, ja kontal da je to zaostali addon za FF 4.0 betu
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Ma baš ste me napalili i išao ja instalirati Rekonq.... Ej, pa to leti!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Kad se već sramotim, idem do kraja

Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Ma ček... si instalirao ono sranje od bete 4?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
pa to ja pričam već sat vremenazole052 je napisao/la:ima, samo ih povuces, lijevi klik i customize na navigation toolbarusumski je napisao/la:
a nisam raspoložen za rovokopanje po postavkama, tak i tak mi gore izgleda sa ovim addonom![]()
a složil da nestane titlebar, al nema window controla
zole052 je napisao/la
Dobro, sa ovom betom radi 
Al bar nisam bil lud da toga nema i vanilla ff-u
i meni... bas je sada supersumski je napisao/la:Dobro, sa ovom betom radi
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
A baš danas se pokušavam prebaciti na chromiumzole052 je napisao/la:i meni... bas je sada supersumski je napisao/la:Dobro, sa ovom betom radi
Čuj njegastefan je napisao/la:Nije loše integriran u KDE![]()
Nego, di ti je kakav uputak za chrome(ium)? Još one stare teme/scrollbari važe?
EDIT:
I da, kak zaobići code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=26140