Dobro si rekao nemrem ga ni nać a kamoli instaliratiLutherus je napisao/la:i ti ga nađe. gentoo bsd. dobro da nisi stavil gentoo sa hurd kernelom.
TOP TEMA: CrunchBang fan club!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: CrunchBang fan club!
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
domi ako hoces radit sa takvim distrama onda moras znati da najlasku instalaciju ima Slackware, zatim Arch ima malo tezu i najtezu ima Gentoo. To je sto se tice pocetnika. S tim da ti preporucam da pocnes od Archa.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
sve je to objektivno. arch nema ništa posebno tešku i zahtjevnu instalaciju. to su mitovi odabereš instalacijski medij, podesiš sat, particioniraš disk, odabereš pakete, pričekaš da se instaliraju, odabereš mirrore, staviš root passwd, staviš grub, rebootaš, napraviš update i povučeš sve kaj ti treba.
Istina ali govorim domiju kao osobi koja vise je naucila klikati. Instalacija Archa po meni je za njega samo malo teza od Slackwarea.
Gentoo jos nisam probao.
Inace jucer sam na jedno racunalo stavljao Debian minimal install i to preko one CUI instalacije. Ma prema Archu
to je cista GUI instalacija. Arch da je toliko vise informacija za razliku od Debiana.
Gentoo jos nisam probao.
Inace jucer sam na jedno racunalo stavljao Debian minimal install i to preko one CUI instalacije. Ma prema Archu
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
O čemu ti pričaš pa ja sam tri g.na Linuxu i nisam obični klikator kako si ti mislišmax360se je napisao/la:Istina ali govorim domiju kao osobi koja vise je naucila klikati.
zole052 je napisao/la
-
Lutherus
Domi je ekspert, bivši hc Debianovac, trenutno na odvikavanju od Debiana.
Još sam uvijek na Debianu i ne mislim ga se odrećiLutherus je napisao/la:Domi je ekspert, bivši hc Debianovac, trenutno na odvikavanju od Debiana.
zole052 je napisao/la
-
Lutherus
A čuj, uvjek sam doživljaval #! forum ako forum conky i debian fanatika.
Svoj sam prvi Debian install preko konzole tako da

zole052 je napisao/la
-
Lutherus
A, ncursec installer. Baš mi simpa taj. Kažu ljudi da ima i grafički ali nekak uvjek završim na ncurses instalaciji. Ima sive boxese na plavoj podlozi. Grafički je