čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Re: čavrljanje

Post Postao/la iv@n »

Pijem ožujsko zato što je gorko, pijem Pan zato što je lagan, pijem Stelu zato što je dobra. Heinken i Bavariu izbjegavam, kao što je netko već napisao - previše light i razvodnjeno pivo.

Uglavnom, ožujsko ili Pan spivo
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
coccolino

Post Postao/la coccolino »

iv@n je napisao/la:Pijem ožujsko zato što je gorko, pijem Pan zato što je lagan, pijem Stelu zato što je dobra. Heinken i Bavariu izbjegavam, kao što je netko već napisao - previše light i razvodnjeno pivo.

Uglavnom, ožujsko ili Pan spivo
žuja je zakon
nedavno su bili Belgijanci kod mene na službenom sastanku i vele da je heineken najgore pivo koje su ikad pili.
Ponudio sam im žuju i svidjela im se, nije naj naj ali da je bolja od heinekena :thumbs :thumbs
carpe diem
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

eto prošle godine malo konobaril tokom špancirfesta da malo pojačam buđet pa tako bili i neki amerikanci kod nas na terasi,popili pan i tražili nek ima dam bocu pana da ponesu kući jer nikad nisu pili toliko kvalitetno pivo.
eto,koliko god neke naše pive bile loše prema nekima su ipak vrhunska
kova-ng

Post Postao/la kova-ng »

kao sto sam bio reko, kanadska i americka piva su jako losa, tak da bilo koje nase pivo pijes, dobro je (ok osim onih iz supermarketa tipa adria, k-plus itd)
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

kova-ng je napisao/la:kao sto sam bio reko, kanadska i americka piva su jako losa, tak da bilo koje nase pivo pijes, dobro je (ok osim onih iz supermarketa tipa adria, k-plus itd)
to nisu piva :D
ja kad pijem pivo uzmem lefe brune ili pilsner urqel.
žuju popim vrlo rijetko,a pan mi djeluje ko nasljednik famoznog kaj piva
zole052

Post Postao/la zole052 »

kova-ng je napisao/la:... osim onih iz supermarketa tipa adria, k-plus itd)
Sta njima fali... uz slani kikiriki ili kviki-gric dusu dale. I opet u svakom slucaju bolje od heinekena, bavarie, favorita...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
pingu

Post Postao/la pingu »

zole052 je napisao/la:
kova-ng je napisao/la:... osim onih iz supermarketa tipa adria, k-plus itd)
Sta njima fali... uz slani kikiriki ili kviki-gric dusu dale. I opet u svakom slucaju bolje od heinekena, bavarie, favorita...
Je u kombinaciji sa "Standard" kikirikijem iz konzerve, kojima trgaš plombe i caklinu sa zubiju. szubi

Još samo treba netko reći da je bambus - Ribar+Sky-Cola dobar bambus. :mrgreen:
zole052

Post Postao/la zole052 »

pingu je napisao/la: Je u kombinaciji sa "Standard" kikirikijem iz konzerve, kojima trgaš plombe i caklinu sa zubiju. szubi
E vidis znam ja ljude kojima je to najbolji kikiriki :) Ja volim frankov :P
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
pingu

Post Postao/la pingu »

zole052 je napisao/la:
pingu je napisao/la: Je u kombinaciji sa "Standard" kikirikijem iz konzerve, kojima trgaš plombe i caklinu sa zubiju. szubi
E vidis znam ja ljude kojima je to najbolji kikiriki :) Ja volim frankov :P
Taj kikiriki je malo slan, ali zato ima tvrdoću granita.
Meni je nekada Franckov bio najbolji, ali sada mi je brašnast ako govorimo o originalu, a i onaj suho pečen mi nije više dobar. Bolji mi je Duyvisov i začudo, K-plus u onoj prozirnoj kutiji.
A dobri su mi oni, koji su omotani sa ovojnicom, okusa pizze i roštilja koje Franck ima, ali ih ne nalazim u svakom dućanu, šteta, jer su bolji od Lorentzovih.
zole052

Post Postao/la zole052 »

pingu je napisao/la: Taj kikiriki je malo slan, ali zato ima tvrdoću granita.
Meni je nekada Franckov bio najbolji, ali sada mi je brašnast ako govorimo o originalu, a i onaj suho pečen mi nije više dobar. Bolji mi je Duyvisov i začudo, K-plus u onoj prozirnoj kutiji.
A dobri su mi oni, koji su omotani sa ovojnicom, okusa pizze i roštilja koje Franck ima, ali ih ne nalazim u svakom dućanu, šteta, jer su bolji od Lorentzovih.
Uf meni sve te grickalice sa okusom pice, paprike na dalje su uzasne... najbolji je original bez dodataka okusa ma da su i tu vec nesto dodali... ali obozavam pivo i kikiriki! ali mora biti malo slaniji ko frankov :)
Zaključano