Uglavnom, ožujsko ili Pan
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje
Pijem ožujsko zato što je gorko, pijem Pan zato što je lagan, pijem Stelu zato što je dobra. Heinken i Bavariu izbjegavam, kao što je netko već napisao - previše light i razvodnjeno pivo.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- coccolino
žuja je zakoniv@n je napisao/la:Pijem ožujsko zato što je gorko, pijem Pan zato što je lagan, pijem Stelu zato što je dobra. Heinken i Bavariu izbjegavam, kao što je netko već napisao - previše light i razvodnjeno pivo.
nedavno su bili Belgijanci kod mene na službenom sastanku i vele da je heineken najgore pivo koje su ikad pili.
Ponudio sam im žuju i svidjela im se, nije naj naj ali da je bolja od heinekena
carpe diem
-
Lutherus
eto prošle godine malo konobaril tokom špancirfesta da malo pojačam buđet pa tako bili i neki amerikanci kod nas na terasi,popili pan i tražili nek ima dam bocu pana da ponesu kući jer nikad nisu pili toliko kvalitetno pivo.
eto,koliko god neke naše pive bile loše prema nekima su ipak vrhunska
eto,koliko god neke naše pive bile loše prema nekima su ipak vrhunska
- kova-ng
kao sto sam bio reko, kanadska i americka piva su jako losa, tak da bilo koje nase pivo pijes, dobro je (ok osim onih iz supermarketa tipa adria, k-plus itd)
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
-
Lutherus
to nisu pivakova-ng je napisao/la:kao sto sam bio reko, kanadska i americka piva su jako losa, tak da bilo koje nase pivo pijes, dobro je (ok osim onih iz supermarketa tipa adria, k-plus itd)
ja kad pijem pivo uzmem lefe brune ili pilsner urqel.
žuju popim vrlo rijetko,a pan mi djeluje ko nasljednik famoznog kaj piva
Sta njima fali... uz slani kikiriki ili kviki-gric dusu dale. I opet u svakom slucaju bolje od heinekena, bavarie, favorita...kova-ng je napisao/la:... osim onih iz supermarketa tipa adria, k-plus itd)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Je u kombinaciji sa "Standard" kikirikijem iz konzerve, kojima trgaš plombe i caklinu sa zubiju.zole052 je napisao/la:Sta njima fali... uz slani kikiriki ili kviki-gric dusu dale. I opet u svakom slucaju bolje od heinekena, bavarie, favorita...kova-ng je napisao/la:... osim onih iz supermarketa tipa adria, k-plus itd)
Još samo treba netko reći da je bambus - Ribar+Sky-Cola dobar bambus.
E vidis znam ja ljude kojima je to najbolji kikirikipingu je napisao/la: Je u kombinaciji sa "Standard" kikirikijem iz konzerve, kojima trgaš plombe i caklinu sa zubiju.![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Taj kikiriki je malo slan, ali zato ima tvrdoću granita.zole052 je napisao/la:E vidis znam ja ljude kojima je to najbolji kikirikipingu je napisao/la: Je u kombinaciji sa "Standard" kikirikijem iz konzerve, kojima trgaš plombe i caklinu sa zubiju.![]()
Ja volim frankov
Meni je nekada Franckov bio najbolji, ali sada mi je brašnast ako govorimo o originalu, a i onaj suho pečen mi nije više dobar. Bolji mi je Duyvisov i začudo, K-plus u onoj prozirnoj kutiji.
A dobri su mi oni, koji su omotani sa ovojnicom, okusa pizze i roštilja koje Franck ima, ali ih ne nalazim u svakom dućanu, šteta, jer su bolji od Lorentzovih.
Uf meni sve te grickalice sa okusom pice, paprike na dalje su uzasne... najbolji je original bez dodataka okusa ma da su i tu vec nesto dodali... ali obozavam pivo i kikiriki! ali mora biti malo slaniji ko frankovpingu je napisao/la: Taj kikiriki je malo slan, ali zato ima tvrdoću granita.
Meni je nekada Franckov bio najbolji, ali sada mi je brašnast ako govorimo o originalu, a i onaj suho pečen mi nije više dobar. Bolji mi je Duyvisov i začudo, K-plus u onoj prozirnoj kutiji.
A dobri su mi oni, koji su omotani sa ovojnicom, okusa pizze i roštilja koje Franck ima, ali ih ne nalazim u svakom dućanu, šteta, jer su bolji od Lorentzovih.