čavrljanje 2.0

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

vision
Spol:

Re: čavrljanje 2.0

Post Postao/la vision »

e da, uglavnom meni ne smeta ko šta ima, već ko se sa čim hvali. Nikad nisam bio ljubomoran ko šta ima, ali ako si nešto kupio za sebe neće ti to valjda biti statusni simbol? Ako možeš si priuštiti kupiti tel kome je pala cijena na neku razumnu cijenu i da ti se najviše svidja dizajn, izrada, kamera, ekran pa i OS, zar treba biti neznalica ili treba biti osuđen zbog toga?

Koristi ono što voliš (a da to nešto valja), a ne ono što bi drugi voljeli.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

malo si ljudi može priuštiti iphone jer košta više od prosječne plaće, dakle kupuju se na kredit. koincidentalno, većina dotičniih se žali na, recimo, cijenu godien faksa jer nemaju 7k kuna. očito su prioriteti da je mobitel bitniji od fakulteta što znači da je sve ostalo racionaliziranje bolesnog sustava
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Cooleech
Moderator
Spol: M

Post Postao/la Cooleech »

Zašto ljudi misle da ako nemam taj gayphone da sam ljubomoran? Ne želim ništa Appleovo jer kupnjom njihovog proizvoda ih podržavam, a to ne želim ni pod razno. Budimo realni; nitko ne "baca" 5+ k kn da bi kupio nešto za sebe, a da ne želi time se hvalisati.
Isticanje dobrim djelima je očito postalo stran pojam većini ljudi. Imaš viška novca koje bi dao na novi smartphone? Osvrni se oko sebe. Ljudi kopaju po kontejnerima u potrazi za bocama i koricom kruha. Daruj, pomozi. Time se istakni.
Što se tiče ovog o neznalicama, ponavljam PROČITAJ i razumi boldano! Kojekakve sponzoruše, starlete, manekenke (čast iznimkama) i štatijaznam tko sve ne, redom imaju ajfone i kojekakve gayple đinđe po sebi i oko sebe.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
vision
Spol:

Post Postao/la vision »

što se ja petljam gdje mi nije mjesto :hihi , ne branim i ne smeta mi ništa ko će šta koristiti. Ko ima, nek sebi priušti, ko nema opet ništa i mirni. Nisam nikakvi fan, niti pratim modu i niti imam da mogu kupovati nov tel, a i rekao sam ako je cijena pristupačna, a ne neke .... cijene. Za sve ostalo ste u pravu, i slažem se, a i smartphoni tu nisu jedini ... Napuštam daljnu diskusiju :thmb-up
domi

Post Postao/la domi »

E ekipa gdje se večeras može izaći u Zg.za onon malo starije rock i to.Ne pitajte niš u Zagrebu sam :) :bleh
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Lazo
Kontakt:

Post Postao/la Lazo »

Bolje ajde u Brčko, kad' si već do Zagreba možeš i ovamo. :3
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

i ne bi nas pozvao na pivu :P
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

shrike je napisao/la:i ne bi nas pozvao na pivu :P
.. da, katastrofa.. za kaznu bi ga sad trebalo poslati na techno party rofl
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
domi

Post Postao/la domi »

Haha nemam za pivu a i nemam vremena'shvaćate ne :)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Lazo
Kontakt:

Post Postao/la Lazo »

Šteta onda, ja znam za par dobrih kafića u Brčkom. :D
Odgovori