[Slackware] Fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
- bikerbj
- Spol: M
Re: [Slackware] Fan club
t-com adsl 4mb ali tri kompa u kući na netu....a dogradnju radim prema uputama http://alien.slackbook.org/ktown/current/4.13.3/
Ok! I sto ti je sporo na kojem dijelu je zapelo? Mislim kod upisa koje komande? Neznam kako su brzine ali to ide sa alienbobovog servera ako se ne varam, taj update je tezak nekoliko stotina mb ali nebi smjelo tako dugo!
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- bikerbj
još uvijek radi rsync...idem baš pogledat dokle je došlo......
Onda je sigurno greska do servera ili do tvog neta! Spor je! Kojom brzinom ti ga radi, pise negdje sigurno?
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
- bikerbj
ma evo baš sam pogledao i pukla je veza....pokrenusam ponovo....Yeti je napisao/la:Onda je sigurno greska do servera ili do tvog neta! Spor je! Kojom brzinom ti ga radi, pise negdje sigurno?
može li bit do toga što skidam /current/4.13.3 ili je bolje 4.12.5......
a po speedtestu brzina neta mi je 4mb.....
- bikerbj
sad ide dosta brže ....radim rsync://taper.alienbase.nl/ i od tuda ide puno brže....
ako koristiš slackware 14.1 onda skini 4.12.5, a ako si na currentu, onda možeš 4.13
- bikerbj
kasno sam skužio ali na greškama se uči......idem ispočetka ali sad je 4.12 .....shicy je napisao/la:ako koristiš slackware 14.1 onda skini 4.12.5, a ako si na currentu, onda možeš 4.13
samo što je sporo da poludiš.....
- bikerbj
konačno je 4.12 gore e sad...kad pokrenem
opet mi nudi programe i sve hoće na 4.10.5 ....u čemu bi mogao biti problem.... 
Kod: Označi sve
slackpkg upgrade-allRe: [Slackware] Fan club
ako koristiš slackpkg+ ovo ti se neće dogoditi. imaš 2 opcije:
1) instalirati slackpkg+ (uputstvo u prvom postu)
2) u /etc/slackpkg/blacklist dodaj na kraju 
1) instalirati slackpkg+ (uputstvo u prvom postu)
2) u /etc/slackpkg/blacklist dodaj
Kod: Označi sve
[0-9]+alien