čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: čavrljanje
Kako se klincima više toga dopušta i tolerira tako raste i količina pizdarija koju rade ali isto tako pada i njihovo znanje i snalažljivost.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Malu gamad štiti zakon! U školi im ne smiješ ama baš ništa, nema mehanizama za kažnjavanje ili suspenziju, imaju veća prava nego nastavnici. Pedagog, zakoni i inspekcija najprije pretresaju i ispituju nastavnika, a onda malom delikventu kažu da nije kriv - on je samo drago zaigrano djete.... Možeš prijetit jedinicama i neopravdanim satovima, ali to je goli k* jer nemaš što drugo! To djeluje na većinu, al kad naletiš na 1 amoralnog među njih 1000 onda si najebo!Lutherus je napisao/la:Kako se klincima više toga dopušta i tolerira tako raste i količina pizdarija koju rade ali isto tako pada i njihovo znanje i snalažljivost.
Usput, jel ovaj naslov u Večernjem listu stvarno bolestan ili sam to ja???
"Osijek je prvi grad u RH u kojem će se provesti studija dječjim zubima"
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
-
Lutherus
Molimo studente da na predavanja ponesu udžbenike i pribor za pisanje. hahahahaha

hahhaha
To ti je sve zato jer škola više nije odgojno-obrazovna ustanova, nego samo obrazovna ustanova. Profesori ne mogu nista djeci, a oni koji i pokusaju odgajati vrlo brzo odustanu.
Sve to pocinje jos od doma i osnovne skole. Donesli su glupe zakone na uzoru "zapadnog" svijeta po kojima djetetu ne smiješ dat šamar ili po guzici. I sad ti djete od 6-7 godina dovedi u red. Ne kazem da treba mlatit djecu, ali ponekad im moras da trisku kad nista drugo pomaze.
To ti je sve zato jer škola više nije odgojno-obrazovna ustanova, nego samo obrazovna ustanova. Profesori ne mogu nista djeci, a oni koji i pokusaju odgajati vrlo brzo odustanu.
Sve to pocinje jos od doma i osnovne skole. Donesli su glupe zakone na uzoru "zapadnog" svijeta po kojima djetetu ne smiješ dat šamar ili po guzici. I sad ti djete od 6-7 godina dovedi u red. Ne kazem da treba mlatit djecu, ali ponekad im moras da trisku kad nista drugo pomaze.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
?Lutherus je napisao/la:odkad je ona naša budala ubla profesora dopustili su im još više
ne sjecam se tog dogadjaja.
Završio sa 2010. i nitko iz razreda nije išao na norijadu.
Ne znam kako je drugdje, ali u Rijeci bacaju brašno, znali su onda nakon toga i vodu, a izgleda da su počeli i s jajima. Svake godine je sve gore.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
normalno da se nesjećaš kad si 2001 još bio u osnovnojmax360se je napisao/la:?Lutherus je napisao/la:odkad je ona naša budala ubla profesora dopustili su im još više
ne sjecam se tog dogadjaja.
Završio sa 2010. i nitko iz razreda nije išao na norijadu.
Ne znam kako je drugdje, ali u Rijeci bacaju brašno, znali su onda nakon toga i vodu, a izgleda da su počeli i s jajima. Svake godine je sve gore.
ja '98 maturiro... mi nismo nikakve gluposti radili... otisli u parkic i cugali i nikome nismo smetali, eventualno ako je netko htio bas taj dan sjediti u parkicu pa nije bilo mjesta 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Zole zole, kako ste mogli bit tako bezobrazni i zauzet sve klupise
@Lutherus
E da, od tad je stvarno prošlo vremena.
Tip iz tvog razreda je ubio profu ili je bio iz iste škole/grada ?
@Lutherus
E da, od tad je stvarno prošlo vremena.
Tip iz tvog razreda je ubio profu ili je bio iz iste škole/grada ?