edit: i di super hexagon radi sa nvidiom...
Manjaro fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Manjaro linux
prva distra na kojoj sam uspio dotu2 pokrenuti sa nvidiom... a ubuntu je kao sluzbeno podrzan 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
A šta ja cilo vrime tupim.. Arch je Bog i batina. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Pokušao sam instalirati Manjaro uz Ubuntu i OpenSuse. I naravno da sam zapeo, kao i uvijek. Mislim da nikada neću naučiti to particioniranje. Manjaro u grafičkoj instalaciji naime, nema onu opciju "instaliraj uz". Čitam wiki ali jednostavno ne ide u glavu. Postoji li jednostavniji način da se to savlada?
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Suko
- Site Admin
Pogledaj na wikiju kako se radi s Gpartedom.
Napravi si jos jednu particiju pomocu Gparteda i nakon toga instakiraj Manjaro na nju.
Sve radis misem. I sve ti je lijepo nacrtano. Ne moze biti jednostavnije od toga.
Napravi si jos jednu particiju pomocu Gparteda i nakon toga instakiraj Manjaro na nju.
Sve radis misem. I sve ti je lijepo nacrtano. Ne moze biti jednostavnije od toga.
probao live xfce i stvarno je extra distra u svakom pogledu samo trosi malo vise rama u idleu od ostalih xfce verzija ali mozda kad se instalira onda je manje
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Dobrodosao Manjaro Openbox na moj hard. Nikako mi nije islo ono sa particioniranjem, pa sam ga jednostavno instalirao na cijeli hard. Tako da je to za sada jedina distra na mom laptopu. Upravo se radi prvi upgrade. Prvi dojam je vise nego dobar.
Btw, zbogom Ubuntu.
Btw, zbogom Ubuntu.
Moj pogled na sve to.
- Suko
- Site Admin
Garantiram da ces biti i vise nego zadovoljan. Mene vec pola godine vjerno sluzi.
Ako nesto zapne, Arch forum i Wiki daju sve odgovore.
Ako nesto zapne, Arch forum i Wiki daju sve odgovore.
- bikerbj
kako instalirati Canon Pixma IP7250 drivere....inače printer je spojen putem wi-fi mreže....
Ako se dobro sjecam to pitanje si vec jednom imao za openSUSE, probaj instalirati isti ovaj paket koji je i tamo opisan da radi sa njim...bikerbj je napisao/la:kako instalirati Canon Pixma IP7250 drivere....inače printer je spojen putem wi-fi mreže....
Evo ga tu je, tema openSUSE 12.2 - 86 str.
Dakle probaj mozda i ovdje proradi... Koliko vidim dostupan je u AUR pa probaj, nista ne kosta...bikerbj je napisao/la:evo ja opet na gušteru...koji sam ja mulac...bio sam dva dana na mintu 14kde i software manager se više nije htio pokrenuti
a na mint sam prešao samo zbog printera......uglavnom stavio opet suse i drivere za canon ....neće e ali sam onda u google upisao
libtiff.so.3 tj ime fajla koji nedostaje.....odmah našao rpm file i instalirao i printer radi preko wlan-a ko urica.....ipak mi je gušter najdraži......
Kod: Označi sve
sudo yaourt -S libtiff3"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"