Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
Ja neznam sta toliko fali rhythmboxu pod gnometom, meni je savrsen i ima sve tri opcije koje meni trebaju 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Obožavam Rhytmboxzole052 je napisao/la:Ja neznam sta toliko fali rhythmboxu pod gnometom, meni je savrsen i ima sve tri opcije koje meni trebaju
Meni nije legao Rhy.... od prvog dana dolaska na Ubuntu tj.Mint valjda navika neznam odmah sam počeo koristiti vlc...
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =16&t=3760
@zole valjda se sjećaš
@zole valjda se sjećaš
Zadnja izmjena: domi, dana/u 01 lip 2010, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Ja sam bio fan Amaroka dok ga nisu upropastili. Hm...nisam VLC nikad gledo kao audio plejer.domi je napisao/la:Meni nije legao Rhy.... od prvog dana dolaska na Ubuntu tj.Mint valjda navika neznam odmah sam počeo koristiti vlc...
valjda se sjećaš
Ma i meni je Rythmbox sasvim OK. Probao sam nekoliko plejera na Ubuntu-u i Rythmbox mi je najbolje legao. A Amarok je kao Winamp na Windowsima, OK ali previše gladan resursa, što mi najmanje odgovara za audio plejer. Čak mi neki video editori i plejeri nisu uzimali toliko resursa kao Winamp na Winsu, i Amarok na Ubuntu-u.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Ne znam koji procesor imaš, ali c'mon, 60% tj. 10% za slušanje glazbe? MOC: 1%.domi je napisao/la:Dal netko ima instaliran Amarok 1.4?Ok mi je ali bi pitao nešto,proc mi je na 60% kad slušam glazbu na njemu a na VLC-u 10-12% dali je to normalno ili?
Dakle, za one koji se pitaju zašto ne Rhythmbox ili Amarok ili <meh>, guglajte 'bloat'.
Proc je amd 1.25gh a ostalo te ne kužim...jjj je napisao/la:Ne znam koji procesor imaš, ali c'mon, 60% tj. 10% za slušanje glazbe? MOC: 1%.domi je napisao/la:Dal netko ima instaliran Amarok 1.4?Ok mi je ali bi pitao nešto,proc mi je na 60% kad slušam glazbu na njemu a na VLC-u 10-12% dali je to normalno ili?
Dakle, za one koji se pitaju zašto ne Rhythmbox ili Amarok ili <meh>, guglajte 'bloat'.
zole052 je napisao/la
- Soul_Sample
- Spol: M
za slušanje glazbe je i 10 do 12 previše, na čem god da slušaš. očito negdje nešto ne valja, ja bih se kladio na pulseaudiodomi je napisao/la:Proc je amd 1.25gh a ostalo te ne kužim...jjj je napisao/la:Ne znam koji procesor imaš, ali c'mon, 60% tj. 10% za slušanje glazbe? MOC: 1%.domi je napisao/la:Dal netko ima instaliran Amarok 1.4?Ok mi je ali bi pitao nešto,proc mi je na 60% kad slušam glazbu na njemu a na VLC-u 10-12% dali je to normalno ili?
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.

evo dokaz nikad nisam dirao ništa što se tiče zvuka pa mi nije jasno šta se moglo dogoditi
Kod: Označi sve
domenico@domenico-desktop:~$ amarok
Amarok: [Loader] Starting amarokapp..
Amarok: [Loader] Don't run gdb, valgrind, etc. against this binary! Use amarokapp.
QLayout "unnamed" added to QVBox "unnamed", which already has a layout
QLayout: Adding KToolBar/mainToolBar (child of QVBox/unnamed) to layout for PlaylistWindow/PlaylistWindow
QObject::connect: Incompatible sender/receiver arguments
StarManager::ratingsColorsChanged() --> ContextBrowser::ratingOrScoreOrLabelsChanged(const QString&)
domenico@domenico-desktop:~$ QColor::setRgb: RGB parameter(s) out of range
QColor::setRgb: RGB parameter(s) out of range
QColor::setRgb: RGB parameter(s) out of range
zole052 je napisao/la
Domi može objašnjenje? Stavio si screenshot svog desktopa na ovaj forum:domi je napisao/la:Proc je amd 1.25gh a ostalo te ne kužim...

i tu na Conky-ju piše da ti je procesor 2.4 Ghz, a ne 1.25 Ghz kako si ti rekao.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.