Ja nemam pojma šta je s mojim HP-om.Suko je napisao/la:Kupi HP-a.![]()
![]()
Riješio bi problem s apdejtovima i problem s printerom.
Dvije muhe jednim udarcem.
Dostupna beta Ubuntu 10.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Dostupna beta Ubuntu 10.04
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Jesi probao s hp setupom?Starter je napisao/la: Ja nemam pojma šta je s mojim HP-om.Stalno mi kom javlja da nemam nikakav prnter spojen a spojeno je. Sve mi se čini da mi je neš na printeru ošlo u linac
Kod: Označi sve
sudo hp-setupRe: Dostupna beta Ubuntu 10.04
Sa jučerašnjim danom svi bagovi riješeni bar meni 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Otkrio sam u čemu je bio kvar. U utoru za usb su mi se malo povinule one iglice i nije se moglo do kraja uštekat. Poravnao sam ih uštekao i sad je sve 5Suko je napisao/la:Jesi probao s hp setupom?Starter je napisao/la: Ja nemam pojma šta je s mojim HP-om.Stalno mi kom javlja da nemam nikakav prnter spojen a spojeno je. Sve mi se čini da mi je neš na printeru ošlo u linac
Pa će on očitati jel ima kakav printer i eventualno ubaciti firmware ako treba.Kod: Označi sve
sudo hp-setup
to je to 
ja sam svog hp-a ušteka, on (mint) me pita bi li ja htio da mi instalira drivere pošto inače neće printat, kažem da oću i sve radi ko sat
ja sam svog hp-a ušteka, on (mint) me pita bi li ja htio da mi instalira drivere pošto inače neće printat, kažem da oću i sve radi ko sat
Evo blizi se kraj... ovo bi se mozda jos i usudio instalirati na glavni komp
Ubuntu 10.04 LTS Release Candidate Out Now
http://news.softpedia.com/news/Ubuntu-1 ... 0351.shtml
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- vuksamotnjak
NEČE NI SADA RADITI!!!!!zole052 je napisao/la:Evo blizi se kraj... ovo bi se mozda jos i usudio instalirati na glavni komp![]()
Evo na slikama je što se dešava
Zarotirajte si malo slike ili monitor...
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Jesi siguran da ti je CD dobro zapržen i da ti CD drive radi dobro?
- vuksamotnjak
Da ovo je već 20 cd koji je sprižen (ok možda nije baš toliko ali preko 10 je). Ista stvar je bila i kada sam probao betu 1 & 2. CD/DVD kao uređaj radi dobro. Instalirana mandriva i suse i sve je štimalo. Uvijek mi je ubuntu htio instalirati, ali sada eto neće ni pokrenuti
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
Evo ja bas na live cd-u i sve radi savrseno. Cak sam ja obicno trebo raditi neke kerefeke na koali a na jautyju sam trebo ici u fafe graphic mode... ovdje sve iz prve, samo pokrenem. Je istina neynam da li koristi vesa drivere ili one nove nvidiine ali radi ko avion za sada.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.