čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Re: čavrljanje
Iskreno, nisam primjetila drastičnu razliku u kvaliteti (vjerojatno zato što pivo kupujem u dućanu koji na skoro dnevnoj bazi obnavlja zalihu pa pivo ne stoji duže od 2 dana u dućanu). Valjda imam sreće 
Ne mogu se složiti, uz sva "subjektivno je" zatezanja. No dobro. Mislim da Tuborg original nisam vidio desetak godina, a Becks je Ožujsko s drugačijom etiketom. Tuborg Green i nije tako loš, ali svakako gubi u natjecanju za mojih pet-do-sedam kuna.pingu je napisao/la: Pregrubo si ocjenio Ožujsko, nije baš anti-pivo i postoje lošija piva od njega. :)
Na primjer zvučna imana poput Tuborg original ili Becksa koje su još gore. Iako mi Tuborg green po sjećanju, nije bio loš.
- glaskoncILLa
becks je bolji od zuje, ako sam prisiljen piti iz zagrebacke pivovare :lokal patriotizam mode on: , onda je to becks..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- Markec
- Spol: M
becks i bavaria i Heineken pan , stela i turborg to su mi dobra piva, Pijem ozujsko i karlovackoglaskoncILLa je napisao/la:becks je bolji od zuje, ako sam prisiljen piti iz zagrebacke pivovare :lokal patriotizam mode on: , onda je to becks..
Becks je grozno pivo, i užasan "beckspirience", smrdi i loš okus, nije me oduševilo pivo. Ne znam, trebao bih ponovno probati i vidjeti, je li to bio samo trenutni loš beckspirience.glaskoncILLa je napisao/la:becks je bolji od zuje, ako sam prisiljen piti iz zagrebacke pivovare :lokal patriotizam mode on: , onda je to becks..
Heineken i Bavaria u redu pive.
Kada nema za ništa bolje ili se nema para, dobro je Ožujsko i Karlovačko, može i Tomislav (ali u umjerenim količinama) a u ostalim situacijama, Hoegaarden, Franziskaner itd.
Da, u Vrbničku žlahtinu stavljati kiselu vodu.Markec je napisao/la:becks i bavaria i Heineken pan , stela i turborg to su mi dobra piva, Pijem ozujsko i karlovackoNeželim vrijeđati nikoga al mislim da sve manje piva pijem, prelazim na gemišt i vina
-
Lutherus

gembači su zakon!samo puno ljudi nezna napraviti dobar gemišt.ili stave smrdljivo kiselo vino ili previše vode
Koja si ti picajzla... nema grozne pive, ima samo manje ili vise dobra pivapingu je napisao/la: Becks je grozno pivo, i užasan "beckspirience", smrdi i loš okus...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- kova-ng
- Spol: M
i meni je becks grozno pivo, al problem je u tome da sam ga uvijek pio u vec alkoholiziranom stanju u nekom bircu
, isto vrijedi i za tuborg green
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Baš sam si popila ledenu Bavariju 
I baš mi je dobro sjela
I baš mi je dobro sjela
Ja dvije tocene i nisam ih pitao koje je pivo... bitno da je hladnonicky je napisao/la:Baš sam si popila ledenu Bavariju![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.