TOP TEMA: Linux Mint fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: TOP TEMA: Linux Mint fan club
Pa s kojim si programom uspio izgubiti tipkovnice??
@oldman
Samo da se javim da nisam stigao ništa isprobati jer mi je ludnica na poslu
Samo da se javim da nisam stigao ništa isprobati jer mi je ludnica na poslu
- oldman
- Spol: M
@ Grof, pa s onim za koji si mi dao smjernice. Tu sam nešto spetljo kod terminala pretpostavljam a dalj je bila lančana reakcija.
Al ništa zato, jer bi se samo još više zapetljao. Ovako je @teorijavelikogpraska ili ti tvp elegantno dao riješenje, doduše malo kasno, ali efikasno , pa bi to moglo ići na STICKI temu. Probao sam sve varijante hrvatskog, slovenskog,srpskog ali na bosanskom sam odustao. ALI jbg baš bosanski us letter daje ono što se traži.
Ovako će i tvp biti dodan za pivce ak i kad se nađemo.
Tako da sad više nisam na 17 nego sam prešao na LMDE1 jer je 2 još u beti. SAd me ćeka ponovno printer i ostalo, ali tu sam već uhodan (valjda)
@ Bertone , sad znaš koji program za tipkovnicu pali. Dok sam tražio riješenje, na forumima je bilo dosta riječi o tome da je Qwerty pogodnija za tipkanje, pogotovo u našem dijelu svijeta.
Napisano s LMDEa na prilagođenoj tipkovnici.
Tako da sad više nisam na 17 nego sam prešao na LMDE1 jer je 2 još u beti. SAd me ćeka ponovno printer i ostalo, ali tu sam već uhodan (valjda)
@ Bertone , sad znaš koji program za tipkovnicu pali. Dok sam tražio riješenje, na forumima je bilo dosta riječi o tome da je Qwerty pogodnija za tipkanje, pogotovo u našem dijelu svijeta.
Napisano s LMDEa na prilagođenoj tipkovnici.
OMG, ne kužim kako si s tim programom koji radi lokalno uspio spetljati sistemske datoteke, ali dobro, da ne ulazimo nepotrebno u dublju problematiku.
Glavno da si riješio problem na najjednostavniji način. Sve drugo je zapravo nebitno
Glavno da si riješio problem na najjednostavniji način. Sve drugo je zapravo nebitno
- oldman
Heh, jbg ga Grof, još u elektronici i preciznoj mehanici nekak ide, već sam dosta dugo u mirovini, ali mi informatika nije jača strana. Još mi je ostalo skener upogoniti. Printer je proradio. A koji puta i moralna podrška vrijedi više od gotovog riješenja. 
koji je skener?
- oldman
Brother MFC-J4510DW sam instalirao ali skener odbija raditi. Instalacija uredno prošla ali komp i skener kao da se ne vide. I da USB veza nije bežična. Imaš i Linux i harver, topic i to moj o instalaciji.
Update: skener proradio na guranje. Instalirao Vuescan koji je radio na prvu a zatim je potegao i Simple scan za sobom pa sad radi. OK dalje se fućka, valjda?
Update: skener proradio na guranje. Instalirao Vuescan koji je radio na prvu a zatim je potegao i Simple scan za sobom pa sad radi. OK dalje se fućka, valjda?
Odlično! Glavno da radi.oldman je napisao/la:Brother MFC-J4510DW sam instalirao ali skener odbija raditi. Instalacija uredno prošla ali komp i skener kao da se ne vide. I da USB veza nije bežična. Imaš i Linux i harver, topic i to moj o instalaciji.
Ja sam uspio na LM-u srediti i fontove s onom Ininality skriptom, pa sada izgledaju fantastično.
- oldman
Još mi fali slideshow Wallpapera jer sam se navikao na to a na 17 se ruši. Koje god sam instalirao ne rade. Vidim i po drugim forumima da ljudi s time imaju problema. Na 16 je radilo a na 17 i 17.1 ne radi.