čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Bilo je pitanje vremena 
- blast beat
- Spol: M
Nokia 3310 says hello.Lazo je napisao/la:Istina ima tih nekih slabijih tačaka, ali koji to telefon nema?
Šta fali iPhone-u? Rad li sve što telefon treba da uradi - radi. Konzistentan je u pogledu UI-a radi sasvim solidno i izgleda da je danas jedin smartfon normalne veličine. Ja volim da čeprkam po mom kompu a od telefona očekujem pouzdanost, konzistentnost i jednostavnost- to iPhone pruža.
Sa druge strane oni koje žele više kontrole svakako će uzeti Android (drugih razloga što se mene tiče kod Androida nema). Posle Symbiana Belle meni je Android bio logičan izbor, mada se nadam da mi sledeći fon bude BB 10
Sa druge strane oni koje žele više kontrole svakako će uzeti Android (drugih razloga što se mene tiče kod Androida nema). Posle Symbiana Belle meni je Android bio logičan izbor, mada se nadam da mi sledeći fon bude BB 10
- vision
- Spol: ♂
kao tel ok, dizajn i td... ali cijena nije ok!
Puno pozdrava i od Nokie 3210blast beat je napisao/la:Nokia 3310 says hello.Lazo je napisao/la:Istina ima tih nekih slabijih tačaka, ali koji to telefon nema?![]()
I moj dzepni televizor vas pozdravlja.
Poslano s moga džepnog televizora koristeći Tapatalk
Poslano s moga džepnog televizora koristeći Tapatalk
Pa Boga mi, iPhone 4S koji će biti suportovan sigurno bar još dvije verzije iOS-a se u dobrom stanju može naći i za 100 evra. Istina, nov kada je izašao je bio 420 evra. Ali i S3 je slične cijene(!?) a jedino što ima veću dijagonalu displeja. Ali opet, to je ono oko ukusa i sitnica i čuda. Kako kome volja. 
- Cooleech
- Moderator
Nije poanta telefon, već Apple. A uostalom, ajfon uglavnom kupuju neznalice i ljudi željni nekakvog statusnog simbola, što je meni prejadno i presmješno. Ako kupiš ajfon, jednako si pametan ili glup, te ti jednako noge smrde. 
Uostalom, bez ajtjunza se moš slikat s njim. Doslovno.
Uostalom, bez ajtjunza se moš slikat s njim. Doslovno.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- vision
- Spol: ♂
@Cooleech
zar svi moraju spadati u taj koš?
što se tiče itunesa tu si prikovan
zar svi moraju spadati u taj koš?
što se tiče itunesa tu si prikovan
- Cooleech
- Moderator
Koji koš? Uostalom, vidi BOLDANO. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.