Ja se nadam da će se pojaviti neka stranka sa konkretnim gospodarskim planom koji nije baziran na utopijama i ne sadrži riječi "riješit ćemo probleme u hodu". Drago mi je da sam bio u krivu oko toga da se nikada nećemo buniti ma što god da se desilo i žao mi je što se prije nismo počeli buniti. Dakako, mogao sam i sam započeti nešto ali sam previše lijen i tako to
Ovako, dolaze izbori kada-tada, ali nema alternative. Nikakve. Ni političke, ni ekonomske ni moralne. Možda da osnujemo neku grupu TNT i pošaljemo ju da prouči problematiku i kako nas izvući iz ovoga. Dok čekamo, možemo poslušati koju priču Broja Jedan:D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Meni je samo žao što postoji toliko pametnih mladih ljudi koji se razumiju u problematiku ali nitko se ne želi uključiti u politiku, da osnuju neku stranku itd. (što je i posve razumljivo). Ali činjenica je da dok su god stari korumpirani prdonje u politici i dok se ne promijeni način razmišljanja i djelovanja tu nema sreće u ovoj državi.
Za baviti se politikom na način da možeš imati realnog utjecaja bez straha od prijetnji ti trebaju solidna financijska sredstva. To ima malo ljudi, a nitko tko već nije usko povezan sa ovom ili onom strankom.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
charuga je napisao/la:ma ovisi sta vas uveseljava ljudi , ostavite se politike.
Mene uveseljavaju podmornice i podmorski svijet. Specijalni gušt su mi podvodne špilje.