Paaa, do petka vidim hoće li se bezecano realizirati. Volim držat riječ.
Inaće me zanima trampa za SO-DIMM ddr3 8GB 1600MHz, jer je ova od 4GB 667MHz puno skuplja pa je isplativije nekom za đoranje kupiti tu od 8GB i zamijeniti za stariju od 4GB. Interesantno kako se ljudi jave i obećaju , pa se poslije ne jave. @ drone, od petka, ako se dotle ne javi lik, koji je bezecirao od 4 i 2 GB. Kako sam na otoku, tako ide sa poštarinom i dodatkom za kavu ili pivo. Nisam grabijabilan, ali sam u mirovini pa si ne mogu dopustiti rastrošnost. Znači stvarno minimalno.
Nema problema, riječ se mora držati. Meni je to zakon i ako ti kažem da uzimam, onda uzimam. Nisu mi bitni trendovi oko držanja riječi
Ako odustane javi mi cifru na PM. Inače, volio bih da si riješiš kako si zamislio jer meni ne gori. Nedavno sam ubacio jedan 2GB modul, pa sad imam 3GB čime sam si kupio nešto vremena jer sad više ne swapa kad otvorim hrpe tabova u FF-u i nekoliko aplikacija istovremeno
Imam 17" LG FLATRON. Neloš monitor, malo glomazan za svoje inče. Godinama me služio vjerno i bez ikakvih problema. Sad imam LCD, pa je taj LG umirovljen. U odličnom je stanju. Ako si zainteresiran, PP-aj mi.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Imam ih ja na poslu jedno 15-ak rashodovanih što čekaju odvoz na odlagalište elektroničkog otpada .. od 14" do 19" no koji su i u kakvom stanju mogu provjeriti tek sutra.
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
neznam jel se ovdje moze, ali...
mijenjam htc sensation za iphone 4
samo mi treba taj model .. za sve ostale informacije i garanciju moze u inbox da ovdje ne spammam.. nadam se da se smije ovakav oblik oglasa pustit...