Stari će poslužiti kao backup u vanjskoj ladici, kada prebacim podatke ću ga formatiratibertone je napisao/la: Pa kaj imaš particionirati... okreni laptop, baterija van, skini servisni poklopac i s prednje lijeve strane imaš prazno mjesto za drugi disk (ili M2 SSD) i ubaci samo svoj stari ako je ispravan i to je to... nastavi dalje raditi gdje si stao kad je stari laptop krepao
TOP TEMA: Ubuntu fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: TOP TEMA: Ubuntu fan club
Kako hoćeš, tvoj laptop
... ja ipak više volim imati u laptopu dva diska i razdvojene operativne sisteme 
Drugi disk je u planu, ali stari mi više odgovara kao backup, treba mi veliki SSD od 480 ili više GB koji sada nije u financijskom planubertone je napisao/la:Kako hoćeš, tvoj laptop... ja ipak više volim imati u laptopu dva diska i razdvojene operativne sisteme
Instalirao sam Ubuntu bez problema, ali su mi Nvidia proprietary driveri promijenili neke fontove i neke aplikacije kao što je VLC ne slijede temu pa izgledaju loše kao da ne skuže GTK
Je li netko imao ovakvu vrstu problema?
Nema veze sredio sam to.JH-IM je napisao/la:Instalirao sam Ubuntu bez problema, ali su mi Nvidia proprietary driveri promijenili neke fontove i neke aplikacije kao što je VLC ne slijede temu pa izgledaju loše kao da ne skuže GTKJe li netko imao ovakvu vrstu problema?
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Je li tko dosad probao Budgie Remix? Kakvi su dojmovi?
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Je on postao službeni flavor? U međuvremenu sam dobro testirao 16.04 LTS na novom računalu i sve je ok, UEFI instalacija je također prošla bez problema pa će review uskoro.calisto053 je napisao/la:Je li tko dosad probao Budgie Remix? Kakvi su dojmovi?
Super... vidiš da te čekam s temom o tweakovima
... i da napišem hrpu problema 
Ja nisam naišao na nijedan problem osim onoga sa fontovima i aplikacijama nakon instaliranja Nvidia drivera, ali kada sam ručno generirao xorg.conf sa Nvidia X Server Settings je bilo sve ok. Koje si ti imao probleme?bertone je napisao/la:Super... vidiš da te čekam s temom o tweakovima... i da napišem hrpu problema
lspci -vvnn | grep "VGA "
01:00.0 VGA compatible controller [0300]: NVIDIA Corporation GM204M [GeForce GTX 970M] [10de:13d8] (rev a1) (prog-if 00 [VGA controller])
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Ne, još uvijek je remixJH-IM je napisao/la:Je on postao službeni flavor?
https://sourceforge.net/projects/budgie-remix/files/
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.