Ja sam za uvođenje politike na ovom forumu u obliku toga da se zabrane političke teme.Abzeenth je napisao/la: Ako ti je pak miliji taj oblik komunikacije, idi na forum.hr kava
Rasprave o politici
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Linux i politika
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
Apsolutno se slažem da bi trebalo zabraniti neke "vrste" tema, ali ne vjerujem da će se to dogoditi.
- glaskoncILLa
Abzeenth je napisao/la:Ista osoba koju kvotam. Čemu te konstantne provokacije? Kao da već nema dovoljno "sukoba", nazovimo to tako, na ovoj temi, pa sad treba i dalje izazivati i hvatati se za gluposti da bi se ostavilo dojam dosjetljivosti ili humora. Postoje i bolji načini za to. Ako ti je pak miliji taj oblik komunikacije, idi na forum.hr kavaglaskoncILLa je napisao/la:tko je tebi sta rekao, sjasi ti.
macko, ne prdi, moja recenica je bila bezazlena zajebancija kao odgovor na direktnu uvredu tvog decka prema bolesnom covjeku koji je tri puta stariji od njega, dakle ako imas potrebu dijeliti pravdu iako ne vidim kako se to tebe tice, dosla si na krivu adresu. ok?
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- Abzeenth
- Site Admin
Ne radi se o "dijeljenju pravde" već o nastojanju da se izbjegnu nepotrebni sukobi koje ti iz nekog razloga voliš poticati takvim izjavama koje kasnije, u opravdanju, nazivaš "zajebancijom". I WTF
otkud tebi da je to uvreda prema čovjeku, iz čega si to uspio izvući?? Ako si to tako shvatio, onda si ti taj koji "dijeli pravdu". Pročitaj ponovno taj post.
Nesto je cudno u zraku... da ne puse juzina i kod vas na kontinentu 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- glaskoncILLa
necu dalje komentirati jer bi izbio sukob.. 
...."Have you mooed today?"...
- Abzeenth
- Site Admin
Ne znam, stalno se svi svađaju, ide mi to na živcezole052 je napisao/la:Nesto je cudno u zraku... da ne puse juzina i kod vas na kontinentu
Ja krivim kroničnu nejebicu. Da je po mome, sada bi se svi masivno ševili i ne bi imali prilke se svađati. Jel vidite genijalnost moga plana? Pa ko bi htio biti na forumu kada bi mogao biti u krevetu sa komadom?!zole052 je napisao/la:Nesto je cudno u zraku... da ne puse juzina i kod vas na kontinentu
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
Može li sad napokon modlock? 
Abzeenth je napisao/la:Može li sad napokon modlock?
shrike sada si totalno dotuko Abzeenth sa ovim sexom
Ali imas pravo, sto se sexa tice...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.