na tu sam i mislia...nevjerojatno...a bratova (hd 5550) radi ko zmajCooleech je napisao/la:Kao i one ATi-ce u udruzi.
[ZBIRNA TEMA] Kupovina novog laptopa
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [ZBIRNA TEMA] Kupovina novog laptopa
o geesus... acer nevaljaju, hp nevaljaju, dell se pregrijavaju kod dekompresije podataka... ako i nadjes nesto sto nije od tih marki onda ima atija.... ma onda najbolje da svi bacimo komp u smece kada to nista nevalja
i ulozimo sve u cugu
i ulozimo sve u cugu
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
^^^ do tog sam zakljucka i ja dosao kad sam kupovao lap pre koji mesec, i da mi nije trebao hitno ne bih ga nikad uzeo (Zbog tih zakljucaka) i onda sam uzeo dell i ok mi je 
tako je netko uzeo acer i ok mu je, netko drugi hp i ok mu je, netko zadovoljan sa atijem...Bug je napisao/la:^^^ do tog sam zakljucka i ja dosao kad sam kupovao lap pre koji mesec, i da mi nije trebao hitno ne bih ga nikad uzeo (Zbog tih zakljucaka) i onda sam uzeo dell i ok mi je
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
[ZBIRNA TEMA] Kupovina novog laptopa
ja imam asus s atijem i ok mi je
)
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=45.826456,16.073955
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=45.826456,16.073955
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

Meni je skoro ista stvar kao i kod Cooleecha. Ati radi super Out of Box, dok nVidia zeza.
@meema
Zasto svima dajes svoju lokaciju???
@meema
Zasto svima dajes svoju lokaciju???
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
Acer nakon 8 godina još ujijek radi, jedino mu ispala tipka x i baterija sad traje svega 20 min, no on uvjek još radi. Također svi koje znam da imaju Acer su prezadovoljni.zole052 je napisao/la:o geesus... acer nevaljaju, hp nevaljaju, dell se pregrijavaju kod dekompresije podataka... ako i nadjes nesto sto nije od tih marki onda ima atija.... ma onda najbolje da svi bacimo komp u smece kada to nista nevalja![]()
i ulozimo sve u cugu
Aceri su super. Takodjer isto svi koje znako koji imaju Acer su zadovoljni.
Mali Offtopic,
Moje Acer Aspire One je nakon 2,5 godine k'o nov. Baterija drzi nekih 98% kapaciteta.
Mali Offtopic,
Moje Acer Aspire One je nakon 2,5 godine k'o nov. Baterija drzi nekih 98% kapaciteta.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
Kaj vrtiš na njemu ako slobodno pitam?
Evo ovakav je bio moj prvi laptop
, Acer 2410 1,4 Ghz Intel celeron sa 40gb diska i 256 Mb RAM-a, powerd by Debian. Kasnije ga nasljedila sestrićna i već ga ona 4 godine fura, mali radi ko zmaj.
Evo ovakav je bio moj prvi laptop
, Acer 2410 1,4 Ghz Intel celeron sa 40gb diska i 256 Mb RAM-a, powerd by Debian. Kasnije ga nasljedila sestrićna i već ga ona 4 godine fura, mali radi ko zmaj.Re: [ZBIRNA TEMA] Kupovina novog laptopa
XP/Chrunchbang
Uglavnom ga koristim kao budilicu, a jos nisam nasao aplikaciju za linux koja mi pase. Kad to nadjem mogu maknut XP. Problem je u tome sto nisam nasao ni jedan koji ima snooze kako treba.
Uglavnom ga koristim kao budilicu, a jos nisam nasao aplikaciju za linux koja mi pase. Kad to nadjem mogu maknut XP. Problem je u tome sto nisam nasao ni jedan koji ima snooze kako treba.