"Like"Soul_Sample je napisao/la:gconf-editor
apps/nautilus/preferences/
always_use_location_entry
Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
- kvaju
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Pozdrav svim forumašima!
Upravo sam instalirao ubuntu 10.04 i imam problem s bežičnim spajanjem na internet pa možda netko zna pomoći. Imam Realtek karticu. Sustav mi uredno registrira tu karticu, prikaže da mi je dostupna mreža, pokrenem postupak spajanja, obavim što je potrebno, zatim mi izbaci onu ikonicu da sam spojen na internet (prikazuje mi i postotak signala), no interneta zapravo nema. Kad pokrenem firefox ne može se spojiti na net; isto je i s drugim programima. Probao sam iz terminala pingati google, no dobijem poruku "host unknown". Neki prijedlog?
Upravo sam instalirao ubuntu 10.04 i imam problem s bežičnim spajanjem na internet pa možda netko zna pomoći. Imam Realtek karticu. Sustav mi uredno registrira tu karticu, prikaže da mi je dostupna mreža, pokrenem postupak spajanja, obavim što je potrebno, zatim mi izbaci onu ikonicu da sam spojen na internet (prikazuje mi i postotak signala), no interneta zapravo nema. Kad pokrenem firefox ne može se spojiti na net; isto je i s drugim programima. Probao sam iz terminala pingati google, no dobijem poruku "host unknown". Neki prijedlog?
- glaskoncILLa
probaj pingati 4.2.2.2.
ako se to pinga, upisi dns-ove svog providera u /etc/resolv.conf.
ako se ne pinga, onda provjeri da li uopce mozes do routera..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Da možda nisi preko Carneta spojen na internet?Abnormal je napisao/la:Pozdrav svim forumašima!
Ne, nije Carnet.
T-com
T-com
Pinganje ne uspijeva.glaskoncILLa je napisao/la:probaj pingati 4.2.2.2.
Kako se radi provjera routera?
- Soul_Sample
Ako netko ima problema sa zvukom u wineu, neka proba ovo
https://launchpad.net/~neil-aldur/+archive/ppa
ja sam sad upravo uspio pokrenuti winamp preko winea, i istovremeno slušati glazbu u rhythmboxu i winampu bez gubljenja zvuka i preskakanja. nešto što nisam uspio otkako je pulse uveden
https://launchpad.net/~neil-aldur/+archive/ppa
ja sam sad upravo uspio pokrenuti winamp preko winea, i istovremeno slušati glazbu u rhythmboxu i winampu bez gubljenja zvuka i preskakanja. nešto što nisam uspio otkako je pulse uveden
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Čekaj... da ti router nije u bridge modu?Abnormal je napisao/la:Ne, nije Carnet.
T-com
Na koje to programe mislis? Ja to nisam nigdje primjetio...Markec je napisao/la:ja sam stavio na desnu stranu, naviku mi otežavaju programi koji imaju vlastiti skin i uglavnom drze na desnoj strani...zole052 je napisao/la:Neznam kako je vama ali ja sam se tako brzo naviko na one window botune na lijevoj strani i mogu reci da je meni skroz bolje tako. Desno je dobro samo radi navike sa windozaI tako se vecina toga bitnoga nalazi gore lijevo...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.