Puno iznenađenja
Dostupna beta Ubuntu 10.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Dostupna beta Ubuntu 10.04
Blago nama s linuxom, svakih 6 mjeseci novo izdanje , pa nesto novo u njemu što ovaj nema , pa neke izmjene, pa neki dodaci pa na kraju čekamo tu novu stvar ko da čekamo novu godinu
Puno iznenađenja
Puno iznenađenja
Preporučam da sutra prije kave nabaviš cdzole052 je napisao/la:Ja je samo virtualno vrtim... u biti bi ja nju na disk ali nemam cd prazan da sprzim pa me to prijeci, bogu hvalaStarter je napisao/la:Opet nisam mogao izdržat, skidam betu
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Dovoljno ja sam sebe kopkam da kupim cd nemoras me jos ti poticatidomi je napisao/la: Preporučam da sutra prije kave nabaviš cd
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Napokon Beta
Izgleda divno, ovaj novi izgled
Izgleda divno, ovaj novi izgled
- Markec
- Spol: M
Meni je odavno pržilica krepala, tako da samo staljam na usb stick. Samo isprobavam nemam jos namjeru instalirati jer još volim Karmičkuzole052 je napisao/la:Dovoljno ja sam sebe kopkam da kupim cd nemoras me jos ti poticatidomi je napisao/la: Preporučam da sutra prije kave nabaviš cd
Ja sam probal Kubuntu, i mogu rec da je za jednu razinu bolje napravljen od predhodnika. Firefox i OOo imaju qt dialoge kao i u Opensuse-u, animacija za vrijeme ucitavanja je ista ko i kod ubuntu-a (samo plava), a i stvarno je brz. Uglavnom, sve vise i vise paznje posvecuju KDE-u iz verzije u verziju. 
To je za svaku pohvalu!igadmile je napisao/la:Ja sam probal Kubuntu, i mogu rec da je za jednu razinu bolje napravljen od predhodnika. Firefox i OOo imaju qt dialoge kao i u Opensuse-u, animacija za vrijeme ucitavanja je ista ko i kod ubuntu-a (samo plava), a i stvarno je brz. Uglavnom, sve vise i vise paznje posvecuju KDE-u iz verzije u verziju.
- vuksamotnjak
- Spol: M
Da vas pitam nešto.
Dali ja mogu instalirati 64 bitni ubuntu/ili bilo koji sustav. Imam proc AMD Sempron(tm) Processor 3000+
Dali ja mogu instalirati 64 bitni ubuntu/ili bilo koji sustav. Imam proc AMD Sempron(tm) Processor 3000+
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Možeš. Evo ovdje: http://www.amd.com/us/products/desktop/ ... tures.aspx piše da podržava 64-bitnu arhitekturu.vuksamotnjak je napisao/la:Da vas pitam nešto.![]()
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
zole052 je napisao/la