[VAŽNO!] Glas naroda - promjene na forumu
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [VAŽNO!] Glas naroda - promjene na forumu
E upravo to!!!
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Kakav je stav "uprave" glede mobilne verzije foruma?
Znam da sam uporan i naporan... ali... ovako dajemo dojam nesposobnosti ili lijenosti... ili oboje...
Znam da sam uporan i naporan... ali... ovako dajemo dojam nesposobnosti ili lijenosti... ili oboje...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Za sada tapatalk preko Convo free klijenta, vidjet ćemo za ubuduće. Nisam se bavio time do sada, znaš li možda koje su nam opcije? Neka tema za phpBB?
btw, hvala na komplimentima
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Ma znate da cijenim vaš trud i radiv@n je napisao/la:Za sada tapatalk preko Convo free klijenta, vidjet ćemo za ubuduće. Nisam se bavio time do sada, znaš li možda koje su nam opcije? Neka tema za phpBB?
Ali poneka konstruktivna kritika dobro dođe... čak nije ni kritika, nego pitanje
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Možda ovako nešto http://www.artodia.com/phpbb-mobile/index.html.
Nisam nikad probao brljati sa phpbb-om tako d ane znam koliko je teško/lako to implementirati...
Nisam nikad probao brljati sa phpbb-om tako d ane znam koliko je teško/lako to implementirati...
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Ma znam, šalim se. Ajde stavljam ovo u to-do, pa da riješimo to već jednom... očekuj ovih dana.
super!
već sam mislio nekom pokloniti Sensation, jer što će mi ako ne mogu na LZS...
već sam mislio nekom pokloniti Sensation, jer što će mi ako ne mogu na LZS...
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Evo, postavljeno. Isprobaj molim te na mobitelu pa javi, na mom prikazuje uredno.
I meni se ok prikazuje, a i na mom malom ekranu je sad puno preglednije. Sad konacno imam ambicije bit na forumu preko moba 
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"