Arch Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Arch Linux
to je sala ili?
dual arch znaci da jedan iso moze isntalirati ili i686 ili x86_64 a ne da izmisli neku novu arhitekturu
dual arch znaci da jedan iso moze isntalirati ili i686 ili x86_64 a ne da izmisli neku novu arhitekturu
upravo san ispa glup iz aviona
- pootzko
- Spol: M
- Kontakt:
...I put on my robe and a wizard hat...
- kvaju
korisnici arch-a, imate li problema sa flashom?
skace li cpu kada gledate youtube i sl.?
sad sam install arch preko VB, sviđa mi se, mislim ga hdd instalirat ubrzo, pa me zanima ovo u vezi flasha.
sad sam install arch preko VB, sviđa mi se, mislim ga hdd instalirat ubrzo, pa me zanima ovo u vezi flasha.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Pacijent je subjektivno dobro iliti ne.kvaju je napisao/la:korisnici arch-a, imate li problema sa flashom?
- Soul_Sample
ima li itko na linuxu uopće dobrih iskustava s flashem? čak i kad radi super, opet radi lošije nego na windowsukvaju je napisao/la:korisnici arch-a, imate li problema sa flashom?
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
noup. kavaSoul_Sample je napisao/la:
ima li itko na linuxu uopće dobrih iskustava s flashem? čak i kad radi super, opet radi lošije nego na windowsu
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- pootzko
- Kontakt:
radi loše poprilično. ali to sam primjetio i na drugim distrama. na primjer stranica koja ima na sebi 3-4 flash govneta nekakva učitana i ako recimo učitam tu istu stranicu u 3-4 taba firefox se znatno uspori i ima slow response time iako je računalo poprilično jako za trenutne standarde... smeće od flasha, treba ga istrijebit.
...I put on my robe and a wizard hat...
meni je pak (yt prvenstveno) radio na drugoj distri sasvim normalno, no međutim iz jos neutvrđenih razloga na archu mi nesto zapinje, zvuk je u redu,ali video "sjecka" tek toliko da bude jako iritantno gledati
Lux et veritas
Da malo osvježimo temu.
Znate li za pkgstats
i onda samo
kao user.
Tako postajete dio statistike što koristite od paketa, koje arhitekture, koji repoi...
Isti se useli i u cron, pa tjedno pogleda što imate gore i šalje...
Uglavnom, pogledajte ovdje
Na ovaj način i developeri znaju što se najviše koristi, pa tome pridodaju i najveću pažnju.
Zgodno!
Znate li za pkgstats
Kod: Označi sve
pacman -Sy pkgstatsKod: Označi sve
pkgstatsTako postajete dio statistike što koristite od paketa, koje arhitekture, koji repoi...
Isti se useli i u cron, pa tjedno pogleda što imate gore i šalje...
Uglavnom, pogledajte ovdje
Na ovaj način i developeri znaju što se najviše koristi, pa tome pridodaju i najveću pažnju.
Zgodno!