Inače Lucid Lynx mi radi ko bog, zadovoljan sam, sretan
Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Markec
- Spol: M
Re: Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
Na karmic koali sam koristio jedan compiz efekt kada ides u godnji lijevi kut onda se svi prozori minimiziraju, Dali mozda tko zna kako se to zove, probao sam svasta sto bi moglo imati veze sa prozorima i sa minimiziranjem al ne pronalazim, al taj efekt je bas zanimliv
- Gogy
- Kontakt:
CCSM -> Scale -> Initiate Window Picker -> odaberi kut 
EDIT: uf, tek sad vidim da to ne minimizira nego ih samo posloži. Ispričavam se.
EDIT: uf, tek sad vidim da to ne minimizira nego ih samo posloži. Ispričavam se.
Instaliraj si ubuntu tweak tamo je to skroz banalno za namjestiti a ima jos puno toga.Markec je napisao/la:Na karmic koali sam koristio jedan compiz efekt kada ides u godnji lijevi kut onda se svi prozori minimiziraju, Dali mozda tko zna kako se to zove, probao sam svasta sto bi moglo imati veze sa prozorima i sa minimiziranjem al ne pronalazim, al taj efekt je bas zanimliv![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Branimir
- Kontakt:
Evo u zadnje vrijeme na jednoj od kanti nasumce se dešava nakon logina da uopće nemam log out/shut down "padajući" meni na desnoj strani panela već je "dupliran" dio gnome panela na kojem piše moje korisničko ime i "online status"... ne mogu niti kliknuti na taj dio panela, niti dodati na njega išta. Nije uvijek ovaj problem ali desi se svakih par puta nakon bootanja...
Isto tako ponekad nakon što se računalo vrati iz suspend moda, ne prepoznaje više mrežnu karticu...
Isto tako ponekad nakon što se računalo vrati iz suspend moda, ne prepoznaje više mrežnu karticu...
Gogy je napisao/la:CCSM -> Scale -> Initiate Window Picker -> odaberi kut
minimizira ih znaci odabere se kut da se aktivira scale (prozori se posloze) i onda samo klik na desktop i paff svi prozori su minimizirani
Neznam kako napraviti da bude konstantno tako (i da li se uopce moze) ali ako ti zatreba za koporati putanju do nekog foldera ili sta ja znam samo kliknes ctrl+L.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ma nije samo do kopiranja cesto sam upisivao direktno putanju u taj location bar...... malo je blesavo sto se sad nemoze "navigirat" izmedu tog starog i tabovazole052 je napisao/la:Neznam kako napraviti da bude konstantno tako (i da li se uopce moze) ali ako ti zatreba za koporati putanju do nekog foldera ili sta ja znam samo kliknes ctrl+L.
- Soul_Sample
gconf-editor
apps/nautilus/preferences/
always_use_location_entry
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Soul_Sample je napisao/la:gconf-editor
tenkju veri mač