Fejsbukmanija?!

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Hugo
Spol: M
Kontakt:

Re: Fejsbukmanija?!

Post Postao/la Hugo »

Pavle je napisao/la:Osim sto se buguje ko sam djavo
Možeš nekome "bugovati" Fejs ako je stavio lozinku od 5 simbola, ili ako znaš osobu.. Ovako..čisto sumnjam. Mislim i da moju lozinku ne može ni sam đavo pogoditi, jer se sastoji od 18 slova, znakova i simbola (čisto jer držim do svoje privatnosti). :D
Pavle je napisao/la:i svaka budala može iskoristit facebook da nkome digne pritisak
To želim reći. Normalnim ljudima Facebook služi za ono za što je i namjenjen, a to je upoznavanje ljudi, i održavanje kontakta s prijateljima (bar mislim), a u ostale svrhe ne želim ulaziti. Negdje sam pročitao da se u poduzećima u Australiji Facebook koristi kao normalno sredstvo komunikacije između zaposlenika i menadžera, te se tako dogovaraju sastanci, prave planovi... Kako možemo znati da to i kod nas neće biti za koju godinu? :mrgreen:
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Pavle

Post Postao/la Pavle »

Hugo je napisao/la:
Možeš nekome "bugovati" Fejs ako je stavio lozinku od 5 simbola, ili ako znaš osobu.. Ovako..čisto sumnjam. Mislim i da moju lozinku ne može ni sam đavo pogoditi, jer se sastoji od 18 slova, znakova i simbola (čisto jer držim do svoje privatnosti). :D
Pavle je napisao/la:i svaka budala može iskoristit facebook da nkome digne pritisak
To želim reći. Normalnim ljudima Facebook služi za ono za što je i namjenjen, a to je upoznavanje ljudi, i održavanje kontakta s prijateljima (bar mislim), a u ostale svrhe ne želim ulaziti. Negdje sam pročitao da se u poduzećima u Australiji Facebook koristi kao normalno sredstvo komunikacije između zaposlenika i menadžera, te se tako dogovaraju sastanci, prave planovi... Kako možemo znati da to i kod nas neće biti za koju godinu? :mrgreen:
Evo na primjer,moj pasword 5611836866ja
Али да ли се тако могу наци сви програми?
Има један забаван програм,Тукс паинт,и тако се не може наћи
http://www.cirilicalatinica.com/? https://duckduckgo.com
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Pavle je napisao/la:Evo na primjer,moj pasword 5611836866ja
Heh.. To nije ništa.. *Đ'š=P9o(I7u&Z5t$R3e"W1q :mrgreen: I još ju mjenjam svakih mjesec dana. :mrgreen: Am I paranoic or what?!? :mrgreen: Jedini nedostatak kod ovakve šifre jest što se nemogu spajati preko mobitela na Facebook..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Soul_Sample

Post Postao/la Soul_Sample »

Pavle je napisao/la:
Hugo je napisao/la:
Evo na primjer,moj pasword 5611836866ja
ovakvi passwordi puknu ko kokica i čistim brute forceom

http://www.passwordmeter.com/
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Vrijeme je za otvorenu alternativu Facebooku? http://bit.ly/dquu9v
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
vuksamotnjak

Post Postao/la vuksamotnjak »

Ja sam za otvoreni fejs :)) Samo teško je to pored fejsa, koji je sada jako močan i skoro sve tvrtke imaju stranicu na fejsu
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
madone

Peticija za korisnike Facebooka !

Post Postao/la madone »

Iživljavanje na najslabijima moto je činovnika uprave Grada Zagreba.
Evo im i novi slogan
Zašto da ti pomognemo kad te možemo sjebat !
Zašto bi im grad dao stan na korištenje ? Nisu bogati. Ne zarađuju ni 100 000 tisuća eura godišnje. Voze stari auto. Plaćaju režije. Ne znaju nikog u gradskoj upravi. Čak ne znaju ni tko je Mate Kraljević. Tko im je kriv kad su pošteni...... Argh........... :twisted:

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... Pitra.html
Tportal je danas otkrio stravične detalje agonije ove obitelji, čiji je najmlađi član, Dominik Pitra, uslijed nestručnog porođaja u trećoj godini stopostotni invalid sa 36 medicinskih dijagnoza.

Obitelj živi u stanu od 32 četvorna metra u Novom Zagrebu, ali, čini se, ne zadugo – Grad Zagreb ih želi deložirati zbog činjenice da je Dominikova baka, godinu dana prije smrti, zakasnila sa zahtjevom za otkup stana.

Dirnuti stravičnom pričom, neki od čitatelja tportala ponudili su i pomoć pa je redakcija odlučila pokrenuti peticiju protiv deložacije obitelji Pitra.
Soul_Sample

Re: Peticija za korisnike Facebooka !

Post Postao/la Soul_Sample »

otkad je taj moto ekskluzivan za zagreb, cijela hrvatska je takva, a i slogan im se već izlizao, teško da je novi.

uz to, sumnjam da ankete i peticije na facebooku ikada išta postignu. ni tehnološki razvijenije zemlje od naše ne priznaju online peticije baš
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
madone

Post Postao/la madone »

Nema im tko napisat slogan svi su na radnim ručkovima i kavama, placu.
A što se peticija tiče, sve su to glasači ;)
Samo treba pokazat da nam je stalo..... toliko barem možemo....
ante003

Post Postao/la ante003 »

da je nekome stalo, organizirao bi prosvjed i otisao na Markov trg i tamo im j*** mater. Facebook grupa nece nista napravit niti postignut. To se pokazalo prije i pokazat ce se u buducnosti da nist ne znaci.
ja ne mislim na ovo sto je gore nego na sve opcenito. bilo studentski prosvjedi, ovi, oni.
Organizirati prosvjed na Facebooku nije nista drugaciji nego sjedit doma i derat se na Jacu kad je na tv-u ( ako ga uopce gledate )
Ono sto je meni glupo je to da RH ima stotine sindikata od kojih nema koristi i koji samo gledaju svoje guzice. treba prvo to ukinut i slozit nesto bolje i kvalitetnije te onda krenut dalje u boj.
Tu vam je primjer kako se bori za nesto. vec par tjedana kupe dokumente i slicne stvari te tuze grad. Postoji grupa na facebooku ali na njoj skoro pa nema nista osim obavijesti. sve ide u zivo. bez toga nema nista.
Odgovori