Humor, šaljive slike/video...

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

DoDo
Spol: M

Re: Humor, šaljive slike/video...

Post Postao/la DoDo »

iv@n je napisao/la:slika
rofl rofl rofl rofl rofl rofl PREDOBRA!!!!
:mrgreen: Smile! It makes people wonder what you're thinking about... :mrgreen:
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
tuxi

Post Postao/la tuxi »

:mrgreen: :mrgreen: odma bi manje ljudi visilo na tome cijeli dan :mrgreen:
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

slika
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Markec

Post Postao/la Markec »

evo jedna slika, nemogu je staviti u privitake ili drugačije jer je prevelika
http://kuvaton.com/kuvei/loading.jpg
No zanimlivo je, što se može sa jednim bagerom :D
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Markec je napisao/la:evo jedna slika, nemogu je staviti u privitake ili drugačije jer je prevelika
Samo odabereš "Dodavanje privitaka" > Upload slika i automatski uploada sliku na imagesforme servis, tako da veličina slike nije problem.

OnTopic: Tko kaže da žene ne vole video igre?

rofl rofl rofl
Markec

Post Postao/la Markec »

dobro je Ivan, pazi da nebudeš izazvao ženski rat :D

Tko mi je ukrao parking ? :D
http://www.youtube.com/watch?v=dop-pryg ... 7&index=19
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

slika
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Sa BOL foruma:
Upravo zbog takvih stvari Linux je bolji, jer korisnicima nudi daleko manje manevarskog prostora za dovodjenje sistema u ne bootabilno stanje, a da ne spominjemo nekompatibilnost sa raznim toolbarovima, emotikonima, Incredimailom, MyWebSearchovima, Confickerima, trojanima, spywareom, screen saverima sa slikom preslatkog psica, Antivirusima 2007, obrisanim boot.inijima, BSODima, KSODima (Vista), megaogromnim registryijem nakon sto se korisnik dokopao jednog CD-a sa sharewareom, rootkitovima, "NTLDR is missing" iz cistog mira, Cursormanijama, registry boosterima, internet boosterima, vremenima podizanja sistema koja se mjere kalendarom, Antivirusima 2008, scandiska koji ti "rinejma" sve tvoje fajlove i foldere (o da, vani medju ljudima jos uvijek je ziv Win98), Acrobat Readerom od 209 MB!!??, instalacijom mreznog printera i desnog klika na printer i odabira connect iskace upozorenje da driver u sebi moze potencijalno sadrzavati virus da bi kada otvorim printers prozor taj printer vec vidim automatski instaliran sa prefiksom Auto, Antivirusima 2009, laznog Security Centera, (jos uvijek citate ovo?), konstantnog kopanja po disku i indexiranje podataka da bi kasnije dohvat podatak bio brzi makar meni podaci ne trebaju kasnije nego sada a i kasnije je jednako sporo kao i prije, makro virusa, korisnika kojima nije jasno zasto on mora kupiti jos jednom windowse i office kada je to kupio sa proslim racunalom, programima koji se bez pitanja trpaju u start up folder, bezobraznih programa koji se bez pitanja trpaju u HKLM\software\microsoft\windows\currentversion\run folder, kakit cu piskit cu implementacijom netbiosa koja je ispala usporeno govno na kraju, nekotrolirano slanje spama, prijetecih pisama od ISP-a nakon sto kompjuter pocne nekotrolirano siriti spam, (stvarno imate volje ovo citati) ne raspoznavanjem malih i velikih slova, baloon tipsa koji siluju u vremenskim intervalima od 4 mili sekunde dok god se ne ucini ono sto oni traze, pucanja explorer.exea svaki put kada se zatvori prozor My network places prije nego sto je on prikazao sadrzaj, zamjenama maticne ploce koje povlace sa sobom nove windows licence i ostalog OEM softvera instaliranog na racunalu, virusa koji usporavaju racunalo, antivirusa koji usporavaju jos vise racunalo nego da je zarazeno virusom, licenci viste koje pokrivaju downgrade na XP da bi nakon poziva Microsoftu i pitanja kako da dodjem do medija za instalciju XP-a operater mi 'ladno kaze da skinem sa interneta, instalacijom nekog multimedia playera mi usput instalira i gzilijun toolbarova, system restore kojemu je glavna primjena glumiti savrseni frizider za cuvanje virusa, kretenskih licenci koje dopustaju samo kucnu upotrebu (a sto ako radim kod kuce), zahtjeva za 128Mb grafickom karticom da bih mogao vidjeti 3 efekta, ................ pa do kretenskog virusa na USB sticku koji se pokrece sa autorun.inf fajlom.

Dakle to bi bile dve tri stvari s kojima se korisnici, a i ja sa njima, susrecu na windowsima, cega Linuxu ne bi bilo.
rofl rofl rofl
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Najbolja stvar koju sam ikada pročitao o Windowsima!
Vraća mi stare uspomene ...
Odmah sam si snimio na komp, radi kasnijih referenci Win korisnicima ...
Markec

Post Postao/la Markec »

:D, nije mi se dalo sve pročitati, jer nemogu se usretočiti na sav onaj tekst :D sve je nepovezano.

evo jedan test za vas, Izgleda lako ali nije, trebate naglas reći koju boju vidite ali tekst ne čitati, probajte to uraditi čim brže :)

ŽUTA PLAVA ORANŽ

CRNA CRVENA ZELENA

PURPURNA
ŽUTA CRVENA

ORANŽ ZELENA CRNA

PLAVA CRVENA PURPURNA

ZELENA PLAVA ORANŽ
Zaključano