čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Imam osjećaj da je ovde već bilo sličnih loših iskustava? Ništa, idem si raditi signaturu gdje piše da sam M. :3
Nije fazon da me tovarite tek što sam doš'o na forum. 
ma ne tovarimo tebi, ali ko zna tko bi mogao doći kada vidi tu sliku?!Lazo je napisao/la:Nije fazon da me tovarite tek što sam doš'o na forum.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Dobro u pravu si, ima veze haha. Izvinjavam se.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Odg: čavrljanje 2.0
Medojedni jazavac je napisao/la:Nikaj ti to M ne znaci. Znam iz prve ruke.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Tea, draga...Medojedni jazavac je napisao/la:
Nikaj ti to M ne znaci. Znam iz prve ruke.
Poslano s moga džepnog televizora koristeći Tapatalk
Ajd, sad dosta za*ebancije, misliti će čovjek da smo svi sa FER-a
PS. Jel neko vidio staromodnog ovih dana na forumu??
PS. Jel neko vidio staromodnog ovih dana na forumu??
- Abzeenth
- Site Admin
Sorry, nisam ja mislila ništa lošeLazo je napisao/la:Nije fazon da me tovarite tek što sam doš'o na forum.
Ma neću, i ja sam zajebant, volito stvarno mnogo i volim druge da drugi misle da nisam pa ih time u suštini i uzimam na foru.Bertone je napisao/la:Ajd, sad dosta za*ebancije, misliti će čovjek da smo svi sa FER-a![]()
Ma šala samo sa moje strane, naravno da nisam uvrijeđen ili slično, bez brige.Abzeenth je napisao/la: Sorry, nisam ja mislila ništa loševeć ti dajem savjet iz vlastitog iskustva, da se ne iznenadiš ako dobiješ takvo šta