Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Preporuka za filmove
Ma nije! The walking dead je skroz dobra serija.
Osim ove sezone koja je katastrofa!
Osim ove sezone koja je katastrofa!
- Heisenberg
Prve 3 sezone su brutalne. Pogledao sam prvu epizodu 4. sezone i odustao.
IO9 je pohvalio remake Robocopa. Bas me zanima kakav je.
IO9 je pohvalio remake Robocopa. Bas me zanima kakav je.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
-
os7een
Meni je prva sezona bila odlična, stvarno nisam imao nikakvih zamjerki.
Druga sezona je bila dosta duža što se tiče broja epizoda, i to samo zato jer su razvlačili ljubavne romanse između Glenna i Maggie, dok mi je treća bila omg
Pogledao sam danas prvu epizodu četvrte sezone i mislim da će bit njesra kao i treća
Iskreno nisam planirao nastaviti gledat četvrtu sezonu, ali sam vidio par dobrih recenzija pa ipak krenuo ali mislim da mi je 40+ min previše za takve drame
Druga sezona je bila dosta duža što se tiče broja epizoda, i to samo zato jer su razvlačili ljubavne romanse između Glenna i Maggie, dok mi je treća bila omg
Pogledao sam danas prvu epizodu četvrte sezone i mislim da će bit njesra kao i treća
Iskreno nisam planirao nastaviti gledat četvrtu sezonu, ali sam vidio par dobrih recenzija pa ipak krenuo ali mislim da mi je 40+ min previše za takve drame
- Suko
- Site Admin
Je. Četvrta sezona je teško njesra!
Baš sam se veselio novoj sezoni i krenuo gledati, pretrpio par prvih epizoda, ali kad se u seriji ponovno pojavio Poručnik, došlo mi zlo, zamračilo pred očima i tu se prekinulo moje gledanje. Mučenje s tim neuništivim Poručnikom mi je uništilo veći dio uživanja u trećoj sezoni i mislio sad da će u četvrtoj to biti gotovo.
Tako da je The walking dead za mene dead. Oću gledati zombije, a ne nekog neuništvog psihopatu koji terorizira malu grupu ljudi.
Baš sam se veselio novoj sezoni i krenuo gledati, pretrpio par prvih epizoda, ali kad se u seriji ponovno pojavio Poručnik, došlo mi zlo, zamračilo pred očima i tu se prekinulo moje gledanje. Mučenje s tim neuništivim Poručnikom mi je uništilo veći dio uživanja u trećoj sezoni i mislio sad da će u četvrtoj to biti gotovo.
Tako da je The walking dead za mene dead. Oću gledati zombije, a ne nekog neuništvog psihopatu koji terorizira malu grupu ljudi.
-
os7een
Točno tako, lol
Finale treće sezone je bilo sve samo ne finale. Toliko je stvari ostalo u zraku, a najbolji dio mi je bio kada je Poručnik došao u zatvor da porazi tu malu grupicu ljudi da bi na kraju pobio svoje ljude i otišao u nepoznatom pravcu, mislim ono

Finale treće sezone je bilo sve samo ne finale. Toliko je stvari ostalo u zraku, a najbolji dio mi je bio kada je Poručnik došao u zatvor da porazi tu malu grupicu ljudi da bi na kraju pobio svoje ljude i otišao u nepoznatom pravcu, mislim ono
šajni nju oklop obojan u crno da bude vise "tactical"Heisenberg je napisao/la:IO9 je pohvalio remake Robocopa. Bas me zanima kakav je.
nisam ga gledao no vec iz trailera me nazivciralo sto su promjenili pricu i zena i klinac ne samo da su zivi nego on josh ide i talka s njima,,,,,, totalno WTF :S,,,,, radi CGI-a ce sigurno bit odlican ali radi preblesavo izmjenjene price
Si ti prije nekih pola godine tražio ovo:PunkBastard je napisao/la:Ja bi gledao Wild C.A.T.S ali nigdje nać, to je bio odličan crtić iz 90-ih.

- PunkBastard
Jesam, još nisam našao.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Ok, htio sam samo biti siguran da je to, to.. sad ti šaljem PMPunkBastard je napisao/la:Jesam, još nisam našao.
Probala. Pogledala 20 minuta i odustala.Suko je napisao/la:Danas pogledao Last days on Mars. I majko moja koji pile of steaming shit!!!
Zombiji na Marsu! Nikako ne gledati! Smanjuje IQ za najmanje 30 i to u razdoblju od mjesec dana!
A šteta, moglo je biti zanimljivo
Those who stand for nothing fall for anything.