Lutherus je napisao/la:Ok. Možeš argumentirati? Ili iznjeti nešto konkretno.
softver!
daj mi svoj?
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
softver za obradu videa, pa šta nisi reko da imaš frendove profiće u tom poju.
tvoj?
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
ja mislim da su tvoji frendovi kad su opričali o tome koji je boljo os za video bolji mislil na softver za obradu, pošto su profići.
reporodikcija je bolja na vindovsima, kodeci su bolji, mnje troše procesor. kodeci za video baš su boljka linuxsa.
Tako je, software za obradu a tu macov final cut rula a lmms mu je za petama.
Reprodukcija? Hmm, da, no full hd trza na windows kao i na linuxu, windows baš i nije dobar sa lossless formatima. Gle, potrošnja procesora i kvaliteta slike su radi drivera. Kad video kartica obavi veći dio posla cpu se manje opterećuje a tu se dolazi do problema drivera na linuxu.
Reprodukcija? Ne nije. Obrada? Ne nije. Kodeci? Ne nisu.
Kavliteta slike? Ovisi o video kartici a to ovisi o driverima, a oni jesu problem.
So, no, you don`t win.