Kakav je S Pen?meema je napisao/la:pa kaj se mene tice, meni velicina nije problemSuko je napisao/la:Meema, kakav ti je Note sto se tice velicine i prenosivosti?uglavnom ce ici u torbu pa mi to nece biti veliki problem... ovako je doista malo glomazan za dzep (recimo, virio je iz jakne u kojoj se evo utopio
)... ali ja ga uglavnom ne furam po dzepovima, nego je uvijek u futroli i nosim ga u rukama
meni to fkt nije problem, i njegovu velicinu vidim samo kao prednost...
Najnoviji mobiteli
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: Najnoviji mobiteli
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
Odličan
pišem sad s njim i tako
malo sam crtkarala i tak to. ..
Veća mi je fora motion (recimo screenshot se može napraviti swipeom dlana po ekranu) ili recimo dvije otvorene aplikacije na ekranu.. Također fora mi je i opcija da se ekran ne ugasi ako gledaš u njega.
Kod kamere mi se sviđa opcija Best Photo i Best face gdje uslika nekoliko slika jednu za drugom i da ti da izaberes najbolju. . Iritira me jedino sto se ne može isključiti zvuk okidača (ili ja nismo nasla) a koji je prilično glasan. ..
Veća mi je fora motion (recimo screenshot se može napraviti swipeom dlana po ekranu) ili recimo dvije otvorene aplikacije na ekranu.. Također fora mi je i opcija da se ekran ne ugasi ako gledaš u njega.
Kod kamere mi se sviđa opcija Best Photo i Best face gdje uslika nekoliko slika jednu za drugom i da ti da izaberes najbolju. . Iritira me jedino sto se ne može isključiti zvuk okidača (ili ja nismo nasla) a koji je prilično glasan. ..
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

- Heisenberg
Si probala kompletno iskljucit zvuk na mobu, ili na stavit na vibrate mode?meema je napisao/la:Odličanpišem sad s njim i tako
malo sam crtkarala i tak to. ..
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Heisenberg
Jer po tom principu nebi trebao bit shutter zvuk u kamerimeema je napisao/la:jesamzasto?
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
Aha a za to. .. Nisam skužila
pa tad vjerojatno nema shutter zvuka, ali tko bi se sjetio svaki put ugasiti zvuk 
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

-
Slamd64
AW: Najnoviji mobiteli
Kod mene na AOSP tek kad stavim bas na mute nema nikakvog zvuka.
Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 2
- Heisenberg
Cudno kako nema native opciju za ugasit zvukmeema je napisao/la:Aha a za to. .. Nisam skužilapa tad vjerojatno nema shutter zvuka, ali tko bi se sjetio svaki put ugasiti zvuk
Meni na CM10 je moguca opcija.. TouchWiz
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Isprobal sam Sony xperiu kod frenda. Pa to cudo leti ko svemirski brod. Iako nisam imal puno vremena za igrat se, ostal sam paf.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
-
Slamd64
AW: Najnoviji mobiteli
Jedina mana sto Sonyja boli neka stvar za kupca. Podrska je nula, updatei izlaze zadnji, cesto znaju biti i zabagovani, poput kod mene wl1271 drivera. Na srecu ima CM oficijelni i aktivan community na xda i CM forumima.