istinaShicy je napisao/la:...da želim toliko star softver, koristija bi stable
TOP TEMA: Debian fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Debian fan club
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ono, prije godinu dana instalira nindža kde očekujuć' promjene, nove verzije kad ono...pooomalo 
tako da sam sad na gnomčetu
koji je gnome u sidu?Shicy je napisao/la:ono, prije godinu dana instalira nindža kde očekujuć' promjene, nove verzije kad ono...pooomalo
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
3.8.
u biti, još nije sve migriralo na 3.8. pa postoje neki paketi 3.4.2, a neki 3.8
npr. gnome i gnome-core su 3.8., a gnome-session je 3.4.2.
u biti, još nije sve migriralo na 3.8. pa postoje neki paketi 3.4.2, a neki 3.8
npr. gnome i gnome-core su 3.8., a gnome-session je 3.4.2.
Zadnja izmjena: shicy, dana/u 27 lip 2013, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
zanimljivo zadnji gnome a kde tek 4.8...Shicy je napisao/la:3.8.
bome nacekati ce se ovi na solydu i lmde-u... dok dodje novi kde prvo u sid pa u testing pa tek onda u lmde
odlicna tray ikona po defaultu za steam 
(jos da mi je ovu ikonu od skypea i dropboxa srediti)

(jos da mi je ovu ikonu od skypea i dropboxa srediti)

Evo kod mene prvi cirkus u testingu pa ako nekom zatreba...
Update bluetooth-a shebao gnome-shell.. nemreš maknut to govance jer vuče shell sa sobom.. mom veselju nije bilo kraja
Nikad mi neće biti jasno zašto naprave da cijeli jebeni gnome-shell ovisi o opskurnim programima poput tog bluetooth-a. I to problem sa applet-om za plavizub sjebe shell, za ne vjerovat... aaaargh
http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugrepor ... g=712861#5
Riješio instaliranjem gnome-bluetooth_3.4.2-1 iz wheezy-a
Ili izbjegavajte neko vrijeme gnome-bluetooth
Update bluetooth-a shebao gnome-shell.. nemreš maknut to govance jer vuče shell sa sobom.. mom veselju nije bilo kraja

Nikad mi neće biti jasno zašto naprave da cijeli jebeni gnome-shell ovisi o opskurnim programima poput tog bluetooth-a. I to problem sa applet-om za plavizub sjebe shell, za ne vjerovat... aaaargh
http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugrepor ... g=712861#5
Riješio instaliranjem gnome-bluetooth_3.4.2-1 iz wheezy-a
Ili izbjegavajte neko vrijeme gnome-bluetooth
istina, događaju se veseli bugovi...isto je bila šema sa gnome-menus paketom u sidu koji je imao bug da uopće nisi mogao otvoriti System settings xD
pa je valjda updatean i sad radi...
pa je valjda updatean i sad radi...
http://pkg-kde.alioth.debian.org/index.html
4.10 u unstable
4.10 u unstable
- Branimir
- Spol: M
- Kontakt:
ne kužim zašto u unstable ne povuku najsvježiju verziju kde-a, ionako nema smisla "polirat" do stablea, kad nikad ne bude stabilan 
to bi bilo super, SID s najnovijim KDE-om, testing i stable da uopće nemaju KDE...
problem rješen
to bi bilo super, SID s najnovijim KDE-om, testing i stable da uopće nemaju KDE...
problem rješen