ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Proša je Božić pa sad mogu grintat malo..
Čemu pisat "svima koji slave"? Jel' to vriđa one koji ne slave? Da mi netko čestita na Nobelovoj nagradi nebi me vriđalo, samo bi reka da je nisam nikad dobija.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Cooleech je napisao/la:Proša je Božić pa sad mogu grintat malo..
Čemu pisat "svima koji slave"? Jel' to vriđa one koji ne slave? Da mi netko čestita na Nobelovoj nagradi nebi me vriđalo, samo bi reka da je nisam nikad dobija.
Baš si grintav, da znaš! Božić je uvik isti po julijanskom ili gregorijanskom kalendaru, nebitno. Čestitanje vriđa one koji ne slave. Šta znaš, možda netko slavi Hanuku? (sad je moda mećat svjetleću Menoru po prozoru jer mutavi ljudi misle da je to fensi dekoracija)
Možda netko slavi Kvaanzu?
Dakle, ne budi dežurni grintavi Grinch pa svima jednako i politički korektno čestitaj Zimsku svečanost
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
calisto053 je napisao/la:Baš si grintav, da znaš!
..
Godine, caly moj, godine!
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Cooleech je napisao/la:Proša je Božić pa sad mogu grintat malo..