Mame i tate forumaši (bake&djedovi su također dobrodošli :))
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: ko je tu sve tata?
Čestitke

Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Čestitke!

Hvala, hvala .. evo vratih se iz bolnice, sin je, treći .. 51 cm i 3,6 kg iako djeluje manje
Mama je isto dobro i u bolnici su joj rekli da će je dati u novine jer im se porodila odmah iza vrata u rodilište
.. za vozačku ne brinem, žao mi potrošenog filma
Mama je isto dobro i u bolnici su joj rekli da će je dati u novine jer im se porodila odmah iza vrata u rodilište
.. za vozačku ne brinem, žao mi potrošenog filma
Dobro, znači možeš nam doći u subotu da krstimo sina
Koje ime ste odabrali? Pazi što zboriš!

Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Nemrem, dva starija bi mi još netko i mogao pričuvati sat-dva, ali u subotu ak sve prođe ok, žena i dijete idu van iz bolnice tak da nema šanse ..shrike je napisao/la:Dobro, znači možeš nam doći u subotu da krstimo sinaKoje ime ste odabrali? Pazi što zboriš!
![]()
Tin ili Teo .. moram još odlučiti .. Linus mi je nekak predugačko
ako bude Teo bit će moj imenjak
Skoro (teo=theos) a to bi bio korijen mojeg imena na hrvatskom 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Pa ja sam se nadao Tei tak da čist lako bude Teo
Linus nemre biti jer Linus ima kćeri pa kad ih moji požene onda bi bilo bed da mi se sin zove kao svekar

Linus nemre biti jer Linus ima kćeri pa kad ih moji požene onda bi bilo bed da mi se sin zove kao svekar
Možda tebi, ali nama bi bilo EPIC

A ništa, još si mlad .. stigneš
Ako budeš imao četiri sina mogu se zvati: Linus, Benedict, Richard i Matthew .. to bi bio EPIC

Ako budeš imao četiri sina mogu se zvati: Linus, Benedict, Richard i Matthew .. to bi bio EPIC
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Odg: ko je tu sve tata?
Iskrene cestitke!
-up
Nek su svi zdravi i sretni!
Nek su svi zdravi i sretni!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.