Moran bižat na neke seminare pa me neće bit do večeras, aj nadan će da će bit još interesantnih ideja.. guštajte..
[NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [BRAINSTORMING] Linux majice (logo,boja)
Ok evo moja dva prijedloga za pool, ovaj sa wikijem i webom mi je favorit, isto nebi stavlja link na leđa suvišno mi je za ovaj dizajn...
Moran bižat na neke seminare pa me neće bit do večeras, aj nadan će da će bit još interesantnih ideja.. guštajte..

Dobro je to, piktogrami moraju bit jednostavni, nemaveze šta se koriste za wc, koriste se i kod drugih stvari...Grof je napisao/la:Da, to je piktogram za WC-eje, stoga, ak imaš kakav bolji koji objašnjava termin "svačije" ili "vaše" daj nabaci ja bum probal još nekaj, samo se bojim da bu manje razumljivo.nicky je napisao/la:Mene ova slika muško/žensko podsjeća na wc pa mi poruka izgleda: "Linux voli wc i računalo"![]()
Bez uvrede autoru. Samo kažem na kaj to mene podsjeća.
Dobra je i ova majica ali treba nam vektor nije baš jednostavno to sad prebacit u vektorski format.Markec je napisao/la:A ovo
http://www.zazzle.com/global_tux_tshirt ... 0135138067
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Da, dobro ti ovo zgleda! Dizajnerski je moderno i čisto!zole052 je napisao/la:A ovako nekako umjesto natpisa strga a i odmah se s prednje strane viti o cemu je rijec jer pise![]()
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Super je ovo, ali morate promijeniti piktogram jer stvarno jako podsjeća na WC. 
- Markec
- Spol: M
a ovaj piktogram, trazio nesto u vezi obitelji i ovo je najbolje sto sam nasaoSuko je napisao/la:Super je ovo, ali morate promijeniti piktogram jer stvarno jako podsjeća na WC.

Ajde ajde onda ona zadnja grofova varijanta... ali meni ne lici na wcSuko je napisao/la:Super je ovo, ali morate promijeniti piktogram jer stvarno jako podsjeća na WC.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.