A tako! Hm hm ja ne idem po stranicama, al to nije chat temashrike je napisao/la:To ti je zbog distributed network. To ti prikazuje veći promtt nego što stvarno je. Na nekim stranicama te banaju ako skuže da to imaš.
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
Dobro, privatnim trackerima tipa demonoid i sceneaccess. Inače, imam pozivnicu za scc, oće se tko mijenjati za neki tracker? mene zanimaj uoni gdje ima puno starijih stvari, znači ne nužno 0day.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Markec
- Spol: M
Hmm, u zajdnije vrijeme čujem često dobre vijesti o opensource i o linuxu
sve kreće na bolje.
Ako sada zamislite, Microsoft (Njemaćka za vrijeme vladavine Hitlera "gatesa") dosad je pobjeđivao sve kršio s prenapuhanim softwerom. A sada počinje polako slabjeti. Amerikaci su linux a Rusi su Openbsd. Pokret otpora -(unix)
Hmm sto možemo očekivati za godinu dana, priča se da je valve zatražio programere za prilagodbu windows igara na linux, mislim da će to natjerati i druge proizvođaće da to urade.
Nadam se da ćemo tada imati linux udžbenike u školama.
Ako sada zamislite, Microsoft (Njemaćka za vrijeme vladavine Hitlera "gatesa") dosad je pobjeđivao sve kršio s prenapuhanim softwerom. A sada počinje polako slabjeti. Amerikaci su linux a Rusi su Openbsd. Pokret otpora -(unix)
Hmm sto možemo očekivati za godinu dana, priča se da je valve zatražio programere za prilagodbu windows igara na linux, mislim da će to natjerati i druge proizvođaće da to urade.
Nadam se da ćemo tada imati linux udžbenike u školama.
- Markec
Ljudi, čuo sam da neki ovdi igraju Urban terror, igram ga i ja, zanima me, ako možda znate, kako se odbaci oružje, i kako se pokupi drugo. U tutorijalu ništa ne piše.
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
Zamrala nam tema... Morat ću je oživit.
Eto, opet sam nazad, ovih tjedan dana sam stalno negdje lutao, nisam imao puno vremena. Prvenstveno zbog koncerta Iron Maidena koji je bio fenomenalan (ima par snimaka na youtubeu ako nekog zanima).
Jedino što mi se nije svidjelo to je stav drugih ljudi prema metalcima pa tako recimo nama nisu htjeli stajat u nikakve restorane iako smo htjeli jesti ćevape u Bosni, na RTLu su danas rekli da su na nekoj INA poslovnici puštali po 2-3 osobe te su bile velike mjere sigurnosti (murjaci, par blagajnika).
Što se tiče koncerta, organizacija je skroz zakazala, vjerujem da je bilo ljudi i bez ulaznice, a da se ne priča da je svatko mogao ući u headbangers pit što me izuzetno zasmetalo jer je bilo previše guranja. Maideni su kasnili 1h i to ne zbog aviona (zbog kojeg svi pričaju, svi su stigli dan ranije), već zbog tehničkih problema (pošto sam tada bio u drugom redu od stagea čuo sam da imaju problema s pojačalom (zujalo je).
Sve u svemu, dobra zajebancija, sam koncert je bio prva liga.
Eto, opet sam nazad, ovih tjedan dana sam stalno negdje lutao, nisam imao puno vremena. Prvenstveno zbog koncerta Iron Maidena koji je bio fenomenalan (ima par snimaka na youtubeu ako nekog zanima).
Jedino što mi se nije svidjelo to je stav drugih ljudi prema metalcima pa tako recimo nama nisu htjeli stajat u nikakve restorane iako smo htjeli jesti ćevape u Bosni, na RTLu su danas rekli da su na nekoj INA poslovnici puštali po 2-3 osobe te su bile velike mjere sigurnosti (murjaci, par blagajnika).
Što se tiče koncerta, organizacija je skroz zakazala, vjerujem da je bilo ljudi i bez ulaznice, a da se ne priča da je svatko mogao ući u headbangers pit što me izuzetno zasmetalo jer je bilo previše guranja. Maideni su kasnili 1h i to ne zbog aviona (zbog kojeg svi pričaju, svi su stigli dan ranije), već zbog tehničkih problema (pošto sam tada bio u drugom redu od stagea čuo sam da imaju problema s pojačalom (zujalo je).
- coccolino
Ajde molim te daj mi link na te videjiće na youtube-u. Ja eto nažalost nisam mogao ići ali mi je brat išao. On kaže da je bilo OK, ali ozvučenje da je bilo katastrofa. Ali to su ipak Maideni, pa da su svirali unpluggedSokac je napisao/la:Zamrala nam tema... Morat ću je oživit.
carpe diem
-
csx
a ti bi pustio hrpu dugokosih, pijan i crnih wannabe agresivaca?Sokac je napisao/la:Jedino što mi se nije svidjelo to je stav drugih ljudi prema metalcima pa tako recimo nama nisu htjeli stajat u nikakve restorane iako smo htjeli jesti ćevape u Bosni, na RTLu su danas rekli da su na nekoj INA poslovnici puštali po 2-3 osobe te su bile velike mjere sigurnosti (murjaci, par blagajnika).
znam ja da vi metalci niste loši, ali izgledate agresivno, jebga
btw fear of the dark, jebga ^^
- coccolino
Izgled ne čini čovika, barem ja tako mislim. Nije mi jasno zašto svi misle ako metalci izgledaju agresivno da to i jesu?????csx je napisao/la:a ti bi pustio hrpu dugokosih, pijan i crnih wannabe agresivaca?Sokac je napisao/la:Jedino što mi se nije svidjelo to je stav drugih ljudi prema metalcima pa tako recimo nama nisu htjeli stajat u nikakve restorane iako smo htjeli jesti ćevape u Bosni, na RTLu su danas rekli da su na nekoj INA poslovnici puštali po 2-3 osobe te su bile velike mjere sigurnosti (murjaci, par blagajnika).![]()
znam ja da vi metalci niste loši, ali izgledate agresivno, jebga
btw fear of the dark, jebga ^^
carpe diem
-
csx
znam ja da nisu agresivni.. al jebga tako izgledaju ^^
i ja slušam metal al to ne pokazujem svojim odijevanjem nit se nazivam metalcem, dok opet imam frenda koji eto nanosi i šminku na sebe... i stvarno izgleda zastrašujuće

i ja slušam metal al to ne pokazujem svojim odijevanjem nit se nazivam metalcem, dok opet imam frenda koji eto nanosi i šminku na sebe... i stvarno izgleda zastrašujuće
- coccolino
OK, sorry ali postoji razlika između metalaca i "darkera" (barem ja tako mislim). I ja slušam metal ali se ne oblačim tako i ne šminkam zato ti i kažem "odijelo ne čini čovjeka"csx je napisao/la:znam ja da nisu agresivni.. al jebga tako izgledaju ^^
carpe diem