čavrljanje 2.0

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

holden
Spol: M

Re: čavrljanje 2.0

Post Postao/la holden »

Još gore jer će biti prisutnih možda stotinjak ljudi.

E, iskreno pitanje, ima li Cedevita neki fanbase svoj? Ja sam uvek mislio da je počela Cedevita da sponzoriše Zrinjevac, klub sa velikom tradicijom, da bi posle saznao da je to neki treći klub?
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

U 10 počinju predavanja :) pratite live na bambuser.com/channel/opensusetv

Send from my Nokia 3110 using two fingers :)
shicy

Post Postao/la shicy »

dupin je napisao/la:Čestitke Cedeviti! Biti će mi u nedjelju čudan feeling. Kao da gledam hrvatsko prvenstvo, a prijenos iz Beograda. Još jednom, bravo momci! :thmbs-up
bit će ka na Dinamovim utakmicama :lulz
"dobra, dobra!!"
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

napravio sam užasnu grešku. sada imam 1 kg svinjetine koju moram pojesti u par dana prije nego se pokvari. evidentno ću imati 80% proteinsku dijetu u tom periodu. ko zna, možda neće ni biti loše :D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

shrike je napisao/la:napravio sam užasnu grešku. sada imam 1 kg svinjetine koju moram pojesti u par dana prije nego se pokvari. evidentno ću imati 80% proteinsku dijetu u tom periodu. ko zna, možda neće ni biti loše :D
Pojest u par dana! :lulz
Pričaš ko da moraš pojest 10 kila! To ti je za jedan pošteni gulaš ili 5-8 filetiranih šnicli. Ukratko, 2-3 poštena obroka s prilogom :calisto
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

obično ne jedem toliku količinu mesa u tako kratkom vremenu. inače sam na ribi zadnjih mjesec dana ... skoro svaki dan riba a sada će biti meso. ali ozbiljno, 2-3 obroka? wtf, ovo bi mi inače bilo bar tjedan dana. vjerojatnije 10 dana.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
calisto053
Moderator

Postenom Slavoncu bi to bilo samo "za pod zub"
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

shrike je napisao/la:napravio sam užasnu grešku. sada imam 1 kg svinjetine koju moram pojesti u par dana prije nego se pokvari. evidentno ću imati 80% proteinsku dijetu u tom periodu. ko zna, možda neće ni biti loše :D
lol, ovo je skoro isto kao kod mene :D samo ja imam nešto manje mesa (pola kg) i tom mesu je već prošao rok (22.04.)...ali ipak ću pojesti, to je kuhana šunka i danas je imala super okus. Ako doživim sutra, valjda ću uspjeti pojesti ostatak :hihi
mist
Spol: Ž

Post Postao/la mist »

Ja u velegradu. Šta ima? :)
Those who stand for nothing fall for anything.
calisto053
Moderator

Re: Odg: čavrljanje 2.0

Abzeenth je napisao/la:ali ipak ću pojesti, to je kuhana šunka i danas je imala super okus.
Izrezi na manje komade, lagano prepeci na tavi i dodaj razmucena jaja da napravis kajganu. Ako imas, ubaci i sparoge (vec prolazi sezona).
Pripremanje kajgane je prava umjetnost - nevjerojatno jednostavno, a opet tako kompleksno
Odgovori