čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- holden
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
Još gore jer će biti prisutnih možda stotinjak ljudi.
E, iskreno pitanje, ima li Cedevita neki fanbase svoj? Ja sam uvek mislio da je počela Cedevita da sponzoriše Zrinjevac, klub sa velikom tradicijom, da bi posle saznao da je to neki treći klub?
E, iskreno pitanje, ima li Cedevita neki fanbase svoj? Ja sam uvek mislio da je počela Cedevita da sponzoriše Zrinjevac, klub sa velikom tradicijom, da bi posle saznao da je to neki treći klub?
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
U 10 počinju predavanja
pratite live na bambuser.com/channel/opensusetv
Send from my Nokia 3110 using two fingers
Send from my Nokia 3110 using two fingers
bit će ka na Dinamovim utakmicamadupin je napisao/la:Čestitke Cedeviti! Biti će mi u nedjelju čudan feeling. Kao da gledam hrvatsko prvenstvo, a prijenos iz Beograda. Još jednom, bravo momci!
"dobra, dobra!!"
napravio sam užasnu grešku. sada imam 1 kg svinjetine koju moram pojesti u par dana prije nego se pokvari. evidentno ću imati 80% proteinsku dijetu u tom periodu. ko zna, možda neće ni biti loše 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- calisto053
- Moderator
Pojest u par dana!shrike je napisao/la:napravio sam užasnu grešku. sada imam 1 kg svinjetine koju moram pojesti u par dana prije nego se pokvari. evidentno ću imati 80% proteinsku dijetu u tom periodu. ko zna, možda neće ni biti loše
Pričaš ko da moraš pojest 10 kila! To ti je za jedan pošteni gulaš ili 5-8 filetiranih šnicli. Ukratko, 2-3 poštena obroka s prilogom
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
obično ne jedem toliku količinu mesa u tako kratkom vremenu. inače sam na ribi zadnjih mjesec dana ... skoro svaki dan riba a sada će biti meso. ali ozbiljno, 2-3 obroka? wtf, ovo bi mi inače bilo bar tjedan dana. vjerojatnije 10 dana.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- calisto053
- Moderator
Postenom Slavoncu bi to bilo samo "za pod zub"
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Abzeenth
- Site Admin
lol, ovo je skoro isto kao kod meneshrike je napisao/la:napravio sam užasnu grešku. sada imam 1 kg svinjetine koju moram pojesti u par dana prije nego se pokvari. evidentno ću imati 80% proteinsku dijetu u tom periodu. ko zna, možda neće ni biti loše
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: čavrljanje 2.0
Izrezi na manje komade, lagano prepeci na tavi i dodaj razmucena jaja da napravis kajganu. Ako imas, ubaci i sparoge (vec prolazi sezona).Abzeenth je napisao/la:ali ipak ću pojesti, to je kuhana šunka i danas je imala super okus.
Pripremanje kajgane je prava umjetnost - nevjerojatno jednostavno, a opet tako kompleksno