vision je napisao/la: ja ga nemam, ali neka svak koristi ono što želi.
Trči zec sav zadihan, zaustavi ga medo pa ga pita:
- Zašto zeko toliko trčiš?
- Bježim iz Bosne, tamo škope bikove.
- Pa zašto ti bježiš? Nisi ti bik!
- A dok ja njima dokažem, odoše jaja!
Tako će nekako bit i tebi...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
AstorH je napisao/la:Sent from my iPad using Tapatalk
AstorH je napisao/la:.. my iPad using..
AstorH je napisao/la:iPad
Zasto je ovdje iPad sporan ? Ili bilo sto sa cime komuniciram na forumu ?
Koristim ono sto mi je nazgodnije u tom trenutku.Sada sam sa na desktop rac. sa Xubuntu, kada legnem u krevet sigurno necu nositi desktop u krevet nego ce to biti tablet ili smartphone npr. kojeg nemam.
Kao što reče nicky - zezancija, nemaš razloga za brigu, paniku, uzbunu ili vrijeđanje
Ponekad se na forumu i IRC-u tako šalimo na račun onog stereotipa o korisnicima Linuxa koji kaže da mi Linuxaši "mrzimo" sve što ima veze s Microsoftom ili Appleom. Što je, naravno, kao i većina stereotipa, potpuna glupost. Pa onda ponekad u šali to dovodimo do ekstrema, kao sad Ali ti si novi, ima vremena, naviknut ćeš se
Dobro kad je tako sad sam evo vratio surikene u pojas.
Nego sto se tice tih pustih sustava sto mobilnih sto desk./lap. varijanti, a koristio sam windoze, androide, WPhone , al stabilnije i brze nisam nikad koristio kao sto je to Linux i iOS.I bas zato koristim iPad i Linux jer su me ostali razocarali, a ova dva nisu jos nikada niucemu.To je jedini razlog zasto ih koristim.
AstorH, nemaš se zašto uzbuđivat, nemam ti ja ništa protiv Applea (false) ni njihovih proizvoda (somewhat true).
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."