vision je napisao/la:ovaj forum će uskoro preći u zoo vrt što se tiče avatara,
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Two DIMM slots supporting 256MB to 2GB5 533MHz Dual Channel DDR2 non-ECC shared memoryBertone je napisao/la:DDR??
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Nabijem na k. i Microsoft i windows koji ne mogu niti jedan pošteni filesystem prepoznati... sve mora biti ili krvavi fat ili debilni ntfs...
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
- calisto053
- Moderator
Nema potrebe za takvim izražavanjem. Windows je, možemo slobodno reći, malo zaostao po tom pitanju. Isprobaj exFAT, LTFS ili ReFSMarijek je napisao/la:Nabijem na k. i Microsoft i windows koji ne mogu niti jedan pošteni filesystem prepoznati... sve mora biti ili krvavi fat ili debilni ntfs...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
externi HDD koji je dijeljen između Linux i W7 računala, jedna particija bude ntfs, ostatak ide ext4, ove koje si naveo ne želim niti probati.calisto053 je napisao/la:Nema potrebe za takvim izražavanjem. Windows je, možemo slobodno reći, malo zaostao po tom pitanju. Isprobaj exFAT, LTFS ili ReFSMarijek je napisao/la:Nabijem na k. i Microsoft i windows koji ne mogu niti jedan pošteni filesystem prepoznati... sve mora biti ili krvavi fat ili debilni ntfs...
Postoji driver za ext4, jedino je problem kaj ne radi sa lvm-om...
Uglavnom nije problem koristiti niti bilo što drugo, nego mene muči kaj ne mogu to složiti onak kak bih htio...
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
Pitanje u vezi ovih kratkorocnih verzija distri.Ranije sam stavljao LTS pa me nije zanimalo, sada imam Xubuntu 13.10 kojii ima podrsku do jula kako pise na njihovom sajtu.Sta nakon toga, izlazi novija verzija ili se npr. moram vracat na stariju 12.04 LTS koja ima podrsku do 2015 radi osobne sigurnosti, odnosno sigurnosti racunala ?
Sent from my iPad using Tapatalk
- holden
Cenim da je mišljeno da instaliraš 14.04. A posle ako želiš nabaciš 14.10.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Da ako bi 14.04 bila LTS distribucija.Je li to mora biti li ne ?holden je napisao/la:Cenim da je mišljeno da instaliraš 14.04. A posle ako želiš nabaciš 14.10.
14.04 je LTS