Sent from my potato using Tapatalk 2
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Ali je ovaj malo posebniji za SNES nego kopije dualshocka, ovaj je isto koštao 52 kn 
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Za prave Snesoljupce! 
Htjedoh vas sad pitati kako vama radi spajanje na LZS IRC kanal no onda sam saznao da je freenode pod napadom
Uglavnom, ako želite (ili imate potrebu za IRC-om) ući se može iz web preglednika (imate na dnu svake stranice foruma "Spoji se na IRC)
Uglavnom, ako želite (ili imate potrebu za IRC-om) ući se može iz web preglednika (imate na dnu svake stranice foruma "Spoji se na IRC)
Sad shvaćam zašto svi kelje Conky na računala - vrhunska zabava je promatrati koje aktivnosti opterećuju RAM a koje procesor. 
Those who stand for nothing fall for anything.
- vision
- Spol: ♂
pretpostavljam da ne koristiš conky, ali to je dodatak desktopu (isto kao kad zene stave šminku)mist je napisao/la:Sad shvaćam zašto svi kelje Conky na računala - vrhunska zabava je promatrati koje aktivnosti opterećuju RAM a koje procesor.
šalu na stranu, nekima je potreban,
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
A neki ne mogu živjeti bez njega, kao ni bez ženavision je napisao/la:...nekima je potreban,
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- jurastublic
OK, ima i nas koji smo malo zastranili pa radije biramo gkrellm.Vl@do je napisao/la:A neki ne mogu živjeti bez njega, kao ni bez žena
Danas stigao kontroler!Medojedni jazavac je napisao/la: Javi kaj si igral i prek cega da znam kak ti je radilo.
Čudim se brzoj dostavi, inače zna potrajati.
D-Pad je dobar, ne zabada se u palac, no može biti bolji. Gumbi su isto dobri, malo se miču lijevo-desno, ali uvijek ima kontakt.
Shoulder buttons-i su ok.
Prepoznat i radi na svim mojim računalima.

I, treba napomenuti da su Start i Select gumbi gumeni, a ne plastični kao kod dosta kopija.
Iznutra je samo obični USB kontroler.

Sve u svemu, za te novce je odličan izbor.
Kao prije napomenuto, ZSNES za emulaciju.
Uf, to sam imao na supernintendu ko klinac... jao, sada se sjećam contre, tank1980 i bombermana 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Super! Ak je to onaj s ebaya kaj si linkal onda si budem i ja najvjerojatnije narucil.coolaid je napisao/la:/cut
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.