čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

max360se
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la max360se »

Jos jedan glas za Ezri Dax :D
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Meni je Jadzia puno bolja od Ezri:)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

artisti? rade art? Što fali izrazu "umjetnici"? Čemu to forsiranje izraza tipa "artisti", "art", "stor" (umjesto dućan), "ivent" i slično? Kaj se ljudi srame hrvatskog, nije dovoljno fora pa onda moraju upotrebljavati te hiper retardirane izraze? Možda se osjećaju bolje kada kažu da je bio art iventu u storu na cvjetnom. Đizus... fakat mi se diže želudac od takvih stvari.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
jurastublic

Post Postao/la jurastublic »

shrike je napisao/la:artisti? rade art? Što fali izrazu "umjetnici"? Čemu to forsiranje izraza tipa "artisti", "art", "stor" (umjesto dućan), "ivent" i slično? Kaj se ljudi srame hrvatskog, nije dovoljno fora pa onda moraju upotrebljavati te hiper retardirane izraze? Možda se osjećaju bolje kada kažu da je bio art iventu u storu na cvjetnom. Đizus... fakat mi se diže želudac od takvih stvari.
Neki ljudi bez konekcije s razumom kopipejstaju ono što društvo trenutno lajka.
I meni je muka, vječitom dvojkašu iz hrvatskog. Posebno kad čujem "ivent". Ovo "kopipejstanje" sam nedavno čuo na televiziji od nekog magistra.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

shrike je napisao/la:artisti? rade art? Što fali izrazu "umjetnici"? Čemu to forsiranje izraza tipa "artisti", "art", "stor" (umjesto dućan), "ivent" i slično? Kaj se ljudi srame hrvatskog, nije dovoljno fora pa onda moraju upotrebljavati te hiper retardirane izraze? Možda se osjećaju bolje kada kažu da je bio art iventu u storu na cvjetnom. Đizus... fakat mi se diže želudac od takvih stvari.
A čega se ti sramiš, hiperkroatični čovječe? :bleh :kava
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Jelda da je glupo? Razmišljao sam da napišem i kul/cool umjesto ono fora, ali sam odustao od te ideje. Jedna je stvar kada se koriste tuđenice koje su dobro utvrđene, ali ove novotarije tipa stor i artisti su nekakvo forsiranje, i zapravo možda više od 50% razloga zašto mi idu na kitu je to što mi djeluje kao da se koristi jer je dućan inferiroran storu. Ono... wtf?!
coolaid

Post Postao/la coolaid »

Naručio SNES usb kontroler na ebayu. Sad čekam za oldskool party.8-)

Sent from my potato using Tapatalk.
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

coolaid je napisao/la:Naručio SNES usb kontroler na ebayu. Sad čekam za oldskool party.8-)

Sent from my potato using Tapatalk.
Javi kaj si igral i prek cega da znam kak ti je radilo.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
coolaid

Post Postao/la coolaid »

Medojedni jazavac je napisao/la: Javi kaj si igral i prek cega da znam kak ti je radilo.
Uf, estimated delivery mi je do 27.3. :? jer je iz Hong Konga. Nije isto na tipkovnici. Uzeo sam ovoga, nadam se da radi na pingvinu.
Planiram igrati na ZSNES-u (emulator), i mislio sam igrati Super mario world, Legend of Zelda: A link to the past, Donkey Kong itd.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Ja obozavam te SNES igre! Ima stvarno zabavnih naslova. Prije jedno godinu i pol sam jedno par mjeseci derao po ZSNES-u.
Bas za ljubitelje old-school igranja.
Al dobar je i obican USB kontroler za 50 kuna. Ne treba ovaj posebni. Na ZSNES-u se lako iskonfiguriraju tipke.
Zaključano