čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Jos jedan glas za Ezri Dax 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Meni je Jadzia puno bolja od Ezri:)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
artisti? rade art? Što fali izrazu "umjetnici"? Čemu to forsiranje izraza tipa "artisti", "art", "stor" (umjesto dućan), "ivent" i slično? Kaj se ljudi srame hrvatskog, nije dovoljno fora pa onda moraju upotrebljavati te hiper retardirane izraze? Možda se osjećaju bolje kada kažu da je bio art iventu u storu na cvjetnom. Đizus... fakat mi se diže želudac od takvih stvari.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- jurastublic
- Spol: M
Neki ljudi bez konekcije s razumom kopipejstaju ono što društvo trenutno lajka.shrike je napisao/la:artisti? rade art? Što fali izrazu "umjetnici"? Čemu to forsiranje izraza tipa "artisti", "art", "stor" (umjesto dućan), "ivent" i slično? Kaj se ljudi srame hrvatskog, nije dovoljno fora pa onda moraju upotrebljavati te hiper retardirane izraze? Možda se osjećaju bolje kada kažu da je bio art iventu u storu na cvjetnom. Đizus... fakat mi se diže želudac od takvih stvari.
I meni je muka, vječitom dvojkašu iz hrvatskog. Posebno kad čujem "ivent". Ovo "kopipejstanje" sam nedavno čuo na televiziji od nekog magistra.
- Abzeenth
- Site Admin
A čega se ti sramiš, hiperkroatični čovječe?shrike je napisao/la:artisti? rade art? Što fali izrazu "umjetnici"? Čemu to forsiranje izraza tipa "artisti", "art", "stor" (umjesto dućan), "ivent" i slično? Kaj se ljudi srame hrvatskog, nije dovoljno fora pa onda moraju upotrebljavati te hiper retardirane izraze? Možda se osjećaju bolje kada kažu da je bio art iventu u storu na cvjetnom. Đizus... fakat mi se diže želudac od takvih stvari.
Jelda da je glupo? Razmišljao sam da napišem i kul/cool umjesto ono fora, ali sam odustao od te ideje. Jedna je stvar kada se koriste tuđenice koje su dobro utvrđene, ali ove novotarije tipa stor i artisti su nekakvo forsiranje, i zapravo možda više od 50% razloga zašto mi idu na kitu je to što mi djeluje kao da se koristi jer je dućan inferiroran storu. Ono... wtf?!
Naručio SNES usb kontroler na ebayu. Sad čekam za oldskool party.
Sent from my potato using Tapatalk.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Javi kaj si igral i prek cega da znam kak ti je radilo.coolaid je napisao/la:Naručio SNES usb kontroler na ebayu. Sad čekam za oldskool party.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Uf, estimated delivery mi je do 27.3.Medojedni jazavac je napisao/la: Javi kaj si igral i prek cega da znam kak ti je radilo.
Planiram igrati na ZSNES-u (emulator), i mislio sam igrati Super mario world, Legend of Zelda: A link to the past, Donkey Kong itd.
- Suko
- Site Admin
Ja obozavam te SNES igre! Ima stvarno zabavnih naslova. Prije jedno godinu i pol sam jedno par mjeseci derao po ZSNES-u.
Bas za ljubitelje old-school igranja.
Al dobar je i obican USB kontroler za 50 kuna. Ne treba ovaj posebni. Na ZSNES-u se lako iskonfiguriraju tipke.
Bas za ljubitelje old-school igranja.
Al dobar je i obican USB kontroler za 50 kuna. Ne treba ovaj posebni. Na ZSNES-u se lako iskonfiguriraju tipke.