A što drugoHeisenberg je napisao/la:Ja sam za The Next Generationretsam je napisao/la:Tko je to glasovao za DS9
Star trek fans
Moderator/ica: Moderatori/ce
- retsam
- Spol: M
Re: Star trek fans
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Heisenberg
Jedino jos Enterpriseretsam je napisao/la:A što drugoHeisenberg je napisao/la:Ja sam za The Next Generationretsam je napisao/la:Tko je to glasovao za DS9
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
retsam je napisao/la:A što drugoHeisenberg je napisao/la:Ja sam za The Next Generationretsam je napisao/la:Tko je to glasovao za DS9
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
TNG 
Offtopic.
Kako je chule uspio začas napravili anketnu a naši admini se muče? Odg. u čavrljanje sa quteom
Ontopic:
Voyager ima dobrih i zanimljivih epizoda ali puno puno više dosadnih.
DS9 je ok.
Offtopic.
Kako je chule uspio začas napravili anketnu a naši admini se muče? Odg. u čavrljanje sa quteom
Ontopic:
Voyager ima dobrih i zanimljivih epizoda ali puno puno više dosadnih.
DS9 je ok.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- drone
- Moderator
Ma meni je sve to uglavnom dobro, jedino one crtane nemam volje gledati.
Pojedine epizode u svakom od serijala su prilično dosadne, ali sve u svemu, volim ST. Najbolji mi je "Tea, Earl Grey, hot"
Pojedine epizode u svakom od serijala su prilično dosadne, ali sve u svemu, volim ST. Najbolji mi je "Tea, Earl Grey, hot"
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- chule
- Kontakt:
Ja sam svoj glas dao Enterprise-u, ali bez obzira na to svaki serijal ima neku svoju draž i nikad mi nije mrsko gledat ST(osim animated series -.-'').
SUPER COOL LZS STAR TREK ANKETA
SUPER COOL LZS STAR TREK ANKETA
- PunkBastard
fali mogućnost višestrukog izbora na anketi, ne mogu odlučit između TOS i TNG, TOS je klasik i izvornik al u TNG imaju Datu i Worfa i da u TOS je original Spock (Leonard Nimoy)
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Heisenberg
Meni je najbolji DataPunkBastard je napisao/la:fali mogućnost višestrukog izbora na anketi, ne mogu odlučit između TOS i TNG, TOS je klasik i izvornik al u TNG imaju Datu i Worfa i da u TOS je original Spock (Leonard Nimoy)
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Ehhh,.. ti mladi,....Heisenberg je napisao/la: Meni je najbolji Data
Meni se više sviđa 7 of 9
Bertone je napisao/la:Ehhh,.. ti mladi,....Heisenberg je napisao/la: Meni je najbolji Data![]()
Meni se više sviđa 7 of 9
EDIT:

Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.