Pa da.
Vidi Babilonce kako su oni to lijepo ocuvali.
Fino sve na hard diskovima ugravirano.
A da nisu, ko bi znao za njih.
Za pet tisuca godina kad netko otkrije Shrikeov disk ....
(Ili bilo ciji disk )
Nece ako ga Shrike bude cuvao kako treba.
Nesto ce od tog znanja ostati.
I buduce civilizacije ce uciti o nasim navikama i obicajima.
Mozda se bude ocuvalo jos takvih diskova s audio vizualnim materijalima pa ce slika o nama biti potpuna....
Za 1k godina ne bu bilo potrebe za p0rn audio-video materijalima zbog radi regularnog zadovoljavanja potreba svih građana
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Danas sam otkrio da mi nedostaje jedan mail na gmailu.
Pretraga nije dala nikakve rezultate. Čak i kada sam uključio u pretragu Otpad i ostalo.
Također, ručno pretraživanje ne otkriva taj mail.
Sigurno ga nisam obrisao jer na njemu imam važne podatke.
Koristim samo gmailovo web sučelje. Ne koristim programe tipa Thunderbirda i sl. tako da se sigurno nije dogodilo da sam ga povukao na neki lokalni komp.
Lozinka je od petnaestak slova sa specijalnim znakovima redovito mijenjana tako da ne vjerujem da me neko uhakirao (iako je to najlogičnije objašnjenje).
Da li se to i vama nekada dogodilo?
Vidim da ima na netu ljudi koji se tuže na slične probleme a i google je navodno priznao da toga ima.